To je to što me zanima!

Mariah Carey i 14 godina mlađi dečko prekinuli: 'Odlučili smo'

Htio bih izraziti svoju ljubav i poštovanje prema njoj, kao i prema njenoj nevjerojatnoj djeci, čija je toplina obogatila moj život na način koji se ne može opisati riječima, napisao je Bryan Tanaka o Mariah
Vidi originalni članak

Bryan Tanaka (40) objavio je na svojim društvenim mrežama da su on i pjevačica Mariah Carey (54) prekinuli. Iako se već ranije šuškalo o kraju veze koja je trajala sedam godina, ovaj plesač i redatelj sad je to i potvrdio. 

- Naša odluka da odemo svatko svojim putem je zajednička. I dok krećemo u vlastitim smjerovima, radimo to s poštovanjem i zahvalnošću za svo vrijeme koje smo proveli skupa - objasnio je Tanaka te dodao da će zauvijek čuvati u srcu sretne uspomene i zajednička umjetnička postignuća. 

'ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU' Znate li koliko Mariah Carey zaradi svake godine na svojem božićnom hitu? Cifra je ogromna

Napisao je i lijepe riječi o pjevačici, navodeći kako je njena posvećenost djeci i obitelji inspirativna. 

- Htio bih izraziti svoju ljubav i poštovanje prema njoj, kao i prema njenoj nevjerojatnoj djeci, čija je toplina obogatila moj život na način koji se ne može opisati riječima - poručio je. 

NAKON SEDAM GODINA VEZE Sve što želi za Božić - nije on! Mariah Carey prekinula vezu s 14 godina mlađim muškarcem?

Zamolio je sve za razumijevanje i privatnost te zahvalio fanovima koji mu, kako navodi, daju snagu. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S JUDITOM FRANKOVIĆ BRDAR:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare