To je to što me zanima!

Mariah i kćer u pidžami gledale TV premijeru 'Američkog idola'

Pjevačica je s kćeri Monroe gledala TV premijeru showa 'Američki idol' u kojem je članica žirija. Pozirala je u pidžami, bez šminke na licu i s dijamantima na ruci
Vidi originalni članak

Mariah Carey (42 u javnosti je poznata kao pjevačica koja se ponaša poput prave razmažene dive. Pjevačica je fanove 'počastila' fotografijom na Instagramu na kojoj pozira u opuštenom izdanju s kćeri. Majka blizanaca koji će krajem travnja proslaviti drugi rođendan, sina Morrocana i kćeri Monroe, s djevojčicom je gledala TV premijeru 12. sezone showa 'Američki idol' u kojem je članica žirija. U ružičastoj pidžami bez trunke šminke na licu, pjevačica je pokazala dijamatni prsten i narukvicu na ruci. Tijekom prikazivanja emisije pjevačica je 'twitala' dok je tijekom reklama provjeravala društvene mreže.

Pjevačica je u srpnju prošle godine na mjestu članice žirija zamijenila Jennifer Lopez. Mariah nije krila da su je impresionirali neki od natjecatelja.

- Jednom je jedna djevojka pjevala moju pjesmu, bila je jako dobra. Pomislila sam: Ova djevojka ima priliku. Bila sam ponosna što sam napisala pjesmu koja ju je inspirala - rekla je Mariah.

Dodala je da je bila impresionirana i kada bi netko pjevao pjesmu koju je sam napisao jer i sama uživa u pisanju pjesama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 17.01.2013.

    kaj to na mobitelu?

  • tessa 10 17.01.2013.

    Možda želi reklamirat pidžamu :)))

  • Somebody81 17.01.2013.

    Ne znam uopće na čemu je naglasak u ovom tekstu: na pidžami,na faci bez šminke ili na druženju sa vlastitom kćerkom! Sve to skupa,za mene,jako nevažno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare