To je to što me zanima!

Mariah i Nick obnovili bračne zavjete u bolnici gdje je rodila

Nick se na Twitteru zahvalio svećeniku koji je došao u bolnicu i ponovo ih vjenčao te molio s njima i blagoslovio blizance. Napisao je i da mu je Mariah dala najljepši dar
Vidi originalni članak

Kad je Mariah Carey (41) u bolnici u Los Angelesu rodila dječaka i djevojčicu, ona i Nick Cannon (30) slušali su njenu pjesmu 'We Belong Together'. To nije bilo dovoljno romantično i pa su u bolnici odlučili i obnoviti bračne zavjete.

- Mariah i ja obnovili smo zavjete. Ponovo smo se vjenčali i to u istoj bolnici u kojoj su nam rođena djeca - objavio je Nick na Twitteru i zahvalio svećeniku koji je došao u bolnicu i vjenčao ih te molio s njima i blagoslovio djecu. 

Na Twitteru se oglasio i dotični svećenik koji je napisao kako je dirnut što Mariah i Nick unatoč uspjehu i bogatstvu i dalje njeguju svoj odnos s Bogom. 

Dar i pol

Pjevačica je blizance rodila na treću godišnjcu braka. 

- Ovo je najljepši dar koji sam ikad dobio, a dala mi ga je Mariah na našu godišnjicu braka. Kako ću to ikada nadmašiti - napisao je Nick na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • galacticost1 03.05.2011.

    ma meni je glupo kad neko obnovi zavjete, pogotovo ovi nakon 3,4 godine braka. koja glupost!!!! 1 put se zenis i ne tribas obnavljat zavjete da dokazes da se volis nego djelima to tribas radit

  • pravda pravdić 03.05.2011.

    sad je na tebi da je bar poštuješ a ne treći dan otić s drugom..

  • ipa88 03.05.2011.

    Nećeš takav dar nikad moći nadmašiti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare