To je to što me zanima!

'Mariah loše pjeva na playback, to je bilo bolno samo gledati...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačicu su brojni obožavatelji napali na Twitteru optužujući je da je na dodjeli nagrada BET pjevala na playback. Pjevačica još nije komentirala brojne optužbe
Vidi originalni članak

Na inauguraciji Baracka Obame, Beyonce je američku himnu pjevala na playback, Ashleee Simpson 2007. je na SNL-u pjevala na playback, a Milli Vanilli nisu ni znali što je pjevanje uživo jer su uvijek samo otvarali usta na bini dok je kroz zvučnike tutnjala snimka pjesme koju je pjevao netko drugi. 

Ipak, od Mariah Carey (43) mnogi su očekivali puno više. Zato su šok i nevjerica bili jako veliki kad je na dodjeli nagrada BET u Los Angelesu diva poznata po senzacionalnim live izvedbama zapjevala na, što je navodno bio, playback.

- Mariah, daj, učini nam svima jednu veliku uslugu: Nemoj  se pretvarati da pjevaš uživo i stavljati si ruku na uho da se bolje čuješ, kad je svima i više nego jasno da na bini samo mičeš usnama. Sramotiš se bez potrebe - napisao je jedan obožavatelj pjevačici na Twitteru. 

- Jao... ovo je bilo bolno gledati. Mariah tako loše pjeva na playback da to nije za ljude - napisao je drugi. 

Pjevačicu su optužili da je pjevala na playback čak i u finalu showa 'American Idol' u kojem je bila članica žirija kojem je zadatak bio pronaći novu glazbenu nadu Amerike. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bow-Wow 03.07.2013.

    Jooj zamisli...ko da je ona jedina koja pjeva na playback.Možda nije taj dan mogla otpjevat pjesmu kako je htjela.Svi znamo šta ona može napravit sa svojim glasom

  • irinn 02.07.2013.

    Čuj ne zna pjevati na playback, pa bolje da to ne zna nego da ne ide u živo..

  • marija1411 02.07.2013.

    kako god da pjevala predivna mi je, a u ostalom ne pjeva od jučer svak zna da zna pjevat

Komentiraj...
Vidi sve komentare