To je to što me zanima!

Čestitali Mariah 43. rođendan, a ona ih ignorirala: Nije važno

U showu 'American Idol' prvo joj je pokušao čestitati Ryan Seacrest, a zatim dvije natjecateljice. Mariah je svo troje ignorirala i rekla da ne želi uopće komentirati
Vidi originalni članak

Svoj 43. rođendan proslavila je 27. ožujka s najmilijima, no kad su joj čestitali u showu 'American Idol' diva je doživjela 'mini živčani slom'. Ryan Seacrest  (38) zaželio joj je sve najbolje za 43. rođendan, a ona se pravila kao da nema pojma o čemu on to točno priča i ignorirala ga. Razgovarala je s jednim od natjecatelja dok joj se Ryan obraćao. 

Ryan nije odustajao pa se Mariah Carey primila za glavu i zamolila ga da prestane vršiti pritisak na nju jer joj se to nimalo ne sviđa. Nije joj dobro 'sjelo' ni kad su joj čestitale natjecateljice Kree Harrison i Janelle Arthur. 

- Nema smisla da uopće počnem govoriti što mislim o svemu ovome jer će me izrezati kad budu montirali tako da ne želim uopće komentirati išta od ovoga - rekla je Mariah koja bi očito napravila sve prije nego priznala koliko ima godina. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • BrunoLekaj 04.05.2013.

    Umišljena previše

  • učmar aga 29.03.2013.

    može se skrivat ali nikad neće pobići od svojih godina ,koja ....pača

  • ljubičicaaa 28.03.2013.

    Hahahaha koja kompleksašica..Općenito ne razumijem šta ovi poznati sebi utuve u glavu da su oni tolko bitni?? Mislim ok imaš talent,živiš od njega,zarađuješ iznad prosjeka..ali da si zamisle da su neki bogovi to nemogu razumijet,umjesto da budu sretni što su bogatstvo stekli na ajmo reć lakši način,a ne da glume neka nadnaravna bića..HELLOOOOUUU umrijet ćeš kao i svi mi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare