To je to što me zanima!

Mariah optužila bivšeg da je 'nasilan i psihički nestabilan'

Prvo je objavljeno kako je razlog prekida bila je njezina rastrošnost koja je, čini se, čak i za 'lovatora' poput Packera bila prevelik zalogaj. Carey sada tvrdi da je njen bivši nasilan
Vidi originalni članak

Nakon što je u medijima odjeknula vijest kraju ljubavi između Mariah Carey (46) i njezinog zaručnika Jamesa Packera (49), na svijetlo dana polako izlaze 'prljavi' detalji njihovog odnosa koji je, čini se, dulje vrijeme bio u krizi.

Australski milijarder pjevačicu je navodno ostavio zbog rastrošnosti, a sada je TMZ prenio detalje velike svađe koja se dogodila ljetos na jahti u Grčkoj, gdje je par bio na ljetovanju.

Naime, prijatelji pjevačice navode kako je zapravo ona ostavila Packera jer u posljednje vrijeme nije bio uz nju, a nekoliko im se puta požalila kako je njen zaručnik 'mentalno nestabilan'. Isto tako, dodaju da je James bio nasilan, a sve je eskaliralo ovog ljeta u Grčkoj.

Inače, milijarder je pjevačici dozvolio da zadrži zaručnički prsten vrijedan 10 milijuna dolara za koji je Mariah svojedobno rekla kako je 'toliko težak da jedva uspije podići ruku'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • joca jakarta 28.10.2016.

    mariah siluj me molim te

  • hotlikehell 28.10.2016.

    sta je sta to optuzivanje preslo u neki trend

  • Demetra 28.10.2016.

    Kak je meni ova ženska odurno antipatična, to je čudo jedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare