To je to što me zanima!

Mariahin krah: Jedva prodaje karte i ne da joj se nastupati

Obožavatelji, ali i njeni prijatelji i bivši suradnici, pomalo su zabrinuti za pjevačicu. Šuška se da je u financijskim problemima, a iako je usred turneje, malo je, kažu, izvan forme
Vidi originalni članak

Mariah Carey (47) očito se našla u velikim problemima. Naime, prema zadnjim informacijama karte za njezine koncerte prodaju se po najmanjim cijenama ikad.

Nastup u Kansasu može se vidjeti već za samo 9, 95 dolara, odnosno 62,60 kuna.

Također se šuškalo da su joj nedavno odbili kreditne kartice u trgovini. Ono što joj obožavatelji najviše zamjeraju je njezina promjena izgleda. Smeta im što se udebljala i što se oblači neprimjereno za višak kilograma. Ismijali su i njezinu fotografiju s blizancima Morrocanom i Monroe (6) s kuglanja jer na njoj nosi štikle. 

Njen bivši plesač nedavno je rekao da je prestao raditi s njom jer je njen tim zaposlio nove koreografe koji 'ne znaju svoj posao'.

- Oni su još 'zeleni', a kad Mariah ne želi nešto raditi, to neće ni napraviti, to je uvijek bilo sasvim jasno - kazao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kokaza10 21.08.2017.

    Javite kad bude besplatno!

  • plik 21.08.2017.

    u financijskim problemima je ko Sevka...

  • Jacksss 21.08.2017.

    glas i talent i glazbenu ostavštinu jo nitko ne može uzeti, ali žena je kao osoba bila i ostala totalni arogantni napuhani idiot. Ne bih joj došla na koncert da je besplatan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare