To je to što me zanima!

Marija Cvitanović i Joško Ledić ne kriju bliskost ni u javnosti

Ona je prije šest mjeseci navodno unajmila stan blizu svog salona za uljepšavanje, a njen suprug ostao je živjeti u stanu koji su dijelili. Rekli su da ne planiraju rastavu
Vidi originalni članak

Stilistica je još formalno u braku s bivšim nogometašem Igorom Cvitanovićem (40), no bliskost s poduzetnikom Joškom Ledićem (45) više ne krije od javnosti, piše časopis Extra. On cijelo vrijeme vozi njen terenac, a nedavno su ih fotografirali dok su zajedno pili kavu i proveli cijeli dan zajedno te uživali u lijepom vremenu. Igor i Marija Cvitanović (34) navodno već dugo ne žive zajedno. Ona je, piše Extra, prije šest mjeseci navodno unajmila stan blizu svog salona za uljepšavanje, a on je navodno ostao u njihovom zajedničkom stanu u Bukovačkoj. Supružnici su nekoliko puta napomenuli da o rastavi ne razmišljaju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bozidar40 08.11.2010.

    ma tako i treba..bravo Marija..ko ga hebe,na sta taj cvitanovic lici,nebi bicikl na njega naslonio..skroz se zapustio,trbusinu dobio..i to je nekakav sportas..a ona jos uvjek fantasticno izgleda,i za njega je premija.. zasto zena nebi nasla boljeg,aktivnijeg,i atraktivnijeg muskarca..a ne ovu ljenu mazgetinu od cvitanovica... kojem je valjda i do wc-a tesko otici..

  • panišer 08.11.2010.

    Kad se isprazni kasa ode drugom,SPOZORUŠA

  • user_49663 08.11.2010.

    I ja želim takav brak.. muž me financira, kupi mi salon..a ja se " šetam " s kim poželim... ; ) uhhhhhhh.. a što je lijepa..a tek Joško..sretno im!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare