To je to što me zanima!

Marija Štrajh povukla sve ružne riječi o Anti Gotovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon farme pomirenje! Marija želi pomoći Anti jer smatra kako je izgubljen bez supruge Simone. Htjela ga je samo isprovocirati, a sada joj je žao
Vidi originalni članak

Ona je zla, obična gatara koja baca uroke na ljude, pričao je prije dva tjedna Ante Gotovac o Mariji Štrajh. Ni ona njemu nije ostala dužna. Prozvala ga je za razularene tulume, da ga Simona vara. Rekla je da ju je Ante prije dvije godine u svojoj kući tjerao da “vuče bijelo”, aludirajući na kokain.
- Bila sam kod Gotovčevih u kući radeći prilog o njima. Samo smo jeli i pili. To što sam na farmi rekla bilo je samo da ga isprovociram i povrijedim. Sada mi je žao jer vidim da je izgubljen bez Simone. Želim mu pomoći - objašnja Marija dva dana nakon što je izašla s farme. Kaže da se napokon naspavala. U dvoboju se, tvrdi, predala jer je željela kući. Drago joj je što je prošla tu avanturu i spoznala svoje mogućnosti za koje nije ni znala da ih ima, no više ne bi u takav show. 
Ante sada za Mariju također ima samo riječi hvale.
- Shvatila je da je pretjerala pa sam je pozvao kod sebe da gledamo 'Farmu’ zajedno na televiziji - rekao nam je Gotovac. Za Marijine izjave o drogiranju kaže da su bile izrečene u afektu.
- Ispričala se za to i ja njoj. Vrijeđao sam je zato što sam htio zaštititi Simonu, koju volim, obožavam i lud sam za njom - objašnjava Ante i dodaje da farmeri “huškaju” Simonu samo da bi ih razdvojili, a ona se pod utjecajem alkohola povodi za njima.  


DINO: NISI PUŠILA BAR MJESEC DANA
Trebalo je očistiti peć u kuhinji. Dino se prihvatio tog posla, a Ivana se cijelo vrijeme vrzmala oko njega. Gianna je kroz šalu viknula Ivani da nisu pušile gotovo sat vremena. Iživcirani Dino joj je odgovorio: “Ja mislim da niste pušile sigurno, ti deset dana, a ti mjesec dana”.

SIMONU OPTUŽILI ZA KRAĐU ČOKOLADE
Lijep dan Jurica i Simona iskoristili su za poduku u pjevanju. Jurica je svirao gitaru i zadavao Simoni koje samoglasnike da pjeva. Kasnije su je farmeri optužili za krađu čokolade.
- Kunem se na svoju Gabrijelicu da nisam uzela. Žao mi je što sumnjate - rekla im je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • alpen rose 30.03.2009.

    Simona je zakon!!!

  • jahr 30.03.2009.

    ***** vas simonica treba i nju i onog ko pise tolko o farmi i njoj potjerat u sloveniju

  • slatka5 29.03.2009.

    meni je Simona pravo iznaneđenje i osvježenje..draga i neiskvarena..što se nebi moglo reci za sve tamo..Nikoga cura ne vrijeđa,svi su joj ok.Tako je prošle godine ugodno iznanađenje bila Slađa kad je ušla,vrijedna i ok..premda su svi mislili da je da ne kazem sta...To na koji nacin oni zarađuju u javnosti je nesto drugo,privatno su dragi a to je najbitnije,da nikog ne gnjave,podcjenjuju i vrijeđaju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare