To je to što me zanima!

Marijan Ban: Bila je to žuta minuta, a ja iscrpljen

Pjevač je prošli tjedan pokušao počiniti samoubojstvo. Kći Mirta nije bila s njim u sobi kad se probo nožem. Za 11 dana nastupit će u Rijeci
Vidi originalni članak

Odjeven u bolničku pidžamu s osmijehom na licu Marijan Ban otvorio nam je vrata svoje sobe na Odjelu kirurgije KBC-a Split. Pjevač je odlično i izgleda kao da prije tjedan dana nije bio operiran.
- Ništa me ne boli, nisam ni jednu tabletu protiv bolova popio. A ovdje mi je fantastično jer sam u društvu vrhunske posade. Lijepe medicinske sestre, časne sestre, čistačice i nešto malo doktora. A najpametniji i najljepši među njima je stari barba, moj dr. Mimica, kojem ću napisati pjesmu - rekao nam je Ban dok je pio ledeni čaj u društvu dr. Željka Mimice, kirurga koji ga je operirao prošlu subotu. Pjevača su u zadnjih šest dana, koliko je bio na Odjelu intenzivne, posjećivale supruga i sestra, dok se s djecom svaki dan čuo telefonski. Sada kad je prešao u apartman na kirurgiji, u posjet će mu dolaziti djeca i brojni kolege te prijatelji.
- Kad sam to učinio, nisam spavao 30 sati. Bio sam preopterećen i užasno iscrpljen, svakakve loše misli su mi prolazile kroz glavu. Jednostavno, žuta minuta, i u djeliću sekunde sam to napravio. A nisam se svađao s kćeri Mirtom, niti je itko tada bio u prostoriji sa mnom. A i nisam tada bio pijan kao što se tvrdi - rekao nam je Marijan Ban. Tijekom sljedećeg tjedna trebao bi biti pušten iz bolnice. Za 11 dana Ban će nastupiti u Rijeci.
- Sad, kad je već tu, napravili smo i neke preventivne preglede i naš pacijent je odličnog zdravlja. Zauzvrat, on je nama popravio bravu na vratima i sredio tuš - rekao je dr. Mimica i dodao da je pjevač pri prijamu u bolnicu bio u šoku od boli i stresa, ali isto tako da nije pokazivao znakove pijanstva.
Poznati pacijent vrijeme u bolnici krati čitanjem Dostojevskog. Treći put u životu čita njegov roman “Idiot”. Za medicinske sestre kaže da su ljepše od glavne junakinje Nastasje Filipovne.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bibika 14.06.2008.

    eto, pokušaš se ubiti i odmah dobiješ gažu.....

  • bigmama 14.06.2008.

    Pazi ti njega i njegovu izjavu;bila je to žuta minuta a ja iscrpljen...pa dobro jesi li ti normalan..zamisli malo kako je bilo tvojoj djeci,koliko glupih pogleda i glupih riječi su dobili kada si to napravio,koliko srama su pokupili jer se ne možeš kontrolirati nego si zabiješ nož u trbuh..vjerovatno je bilo i :Šta se tvoj tata probao ubiti?..zamisli suze i tugu u njihovim očima..djeca bi se trebala ponositi svojim roditeljima a ne skrivati i moliti Boga da se to njima n ije desilo..ma ti si kreten

  • Ice41000 14.06.2008.

    Pijana budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare