To je to što me zanima!

Marijana Batinić objavila prvu fotku kćeri, nazvala ju je Roza

Voditeljici i njezinom suprugu Mateju Pašaliću ovo je drugo dijete - već imaju kćerkicu Enu, za koju je Marijana ranije rekla kako je priželjkivala da dobije sestricu. Prinova im je stigla krajem prošlog tjedna
Vidi originalni članak

Voditeljica Marijana Batinić (39) prošlog tjedna rodila je djevojčicu, a sad je otkrila da ju je nazvala Roza

POGLEDAJTE VIDEO: Najdraži trenuci Marijane Batinić iz emisije 'Ljubav je na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla - napisala je Marijana uz fotografiju kćerinog stopala te pokrivača na kojemu piše njezino ime.

Zahvalila se svima na lijepim željama i čestitkama. 

- Ne stižem odgovoriti na pun mobitel ljubavi i lijepih želja, pa vam i tu od srca hvala na prekrasnim čestitkama i porukama, stvarno ste divni!  Ljubimo vas sve u našem novom, većem izdanju... Evo i Roza maše nogicom - napisala je Marijana. Posebno se zahvalila liječnicima i medicinskom osoblju bolnice u kojoj je rodila. 

Voditeljici i njezinom suprugu Mateju Pašaliću ovo je drugo dijete - već imaju kćerkicu Enu, za koju je Marijana ranije rekla kako je priželjkivala da dobije sestricu. Prinova im je stigla krajem prošlog tjedna. 

- Na svijet nam je stigla djevojčica teška 3200 grama i dugačka 48 centimetara. Hvala svim liječnicima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na brizi, profesionalnosti i ljubaznosti. Sretni smo zbog prinove i pripremamo se za njezin dolazak kući - rekao je Matej za RTL.

Matej i Marijana u vezi su od 2011., a vjenčali su se početkom 2015. godine. Svadba je bila u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Rara Avis_1 23.09.2020.

    Susjeda rodila curicu Roza ju nazvala, pa me mali moj pita jel'se njegova buduća seka smije zvati cuvena (još ne zna reći R - crvena) :))

  • retita🦋 23.09.2020.

    Tako je to kada odrastaš u Splitu u najboljim danima Marijana Bana...Ili možda nije.Kako god-sretno mrvici i cijeloj ekipici koju je usrećila svojim dolaskom.;))))

  • Kerum Željko 22.09.2020.

    žuta

Komentiraj...
Vidi sve komentare