To je to što me zanima!

Marijana Batinić podijelila je prvu fotografiju svoje kćerkice

Djevojčica se rodila u ponedjeljak, a Marijani je to prvo dijete koje je dobila sa suprugom Matejem Pašalićem. Par se vjenčao nekoliko dana prije rođenja kćeri
Vidi originalni članak

Malo ranije se rodila, slatka, glatka, mekana i mirisna... Velika je spavalica na svoju mamu... U nekoliko dana okrenula je moj svijet naopačke i postala mi centar svemira, napisala je Marijana Batinić (33) na Facebooku. Voditeljica je objavila prvu fotografiju svoje djevojčice kojoj je dala ime Ena. 

Djevojčica se rodila u ponedjeljak, a Marijani je to prvo dijete koje je dobila sa suprugom Matejem Pašalićem (30). 

Par se vjenčao u tajnosti nekoliko dana prije nego što se njihova djevojčica rodila. Voditeljica i marketinški stručnjak planirali su otputovati na neku romantičnu destinaciju, no odlučili su da će s tim ipak malo pričekati. Na svadbi su im bili samo kumovi, a tek nakon ceremonije javili su svojim prijateljima i obitelji da su u braku. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mediterano 05.02.2015.

    Ne razumijem ovaj članak. Zašto se sad očekuje od ljudi da bi trebali hvaliti tuđe dijete, koje em ne poznaju em njima nije bitno. Svako ima vlastito dijete koje voli najvise na svijetu, i koje mu je bitnije od nekog tuđeg, koje je iz nepotrebnog razloga u novinama.

  • julia04 05.02.2015.

    Nek im je s sricom !!!!!!!!!!!

  • vilim 05.02.2015.

    Sutra u podne na Trgu B.Jelačića dijelit će se fotografije dijeteta M.Batinić nakon čega kreće veliko slavlje. Otac dijeteta za tu prigodu donijet će pečenog vola i osobno će dijeliti pečenje. Očekuju se i najpoznatija novinarska pera u RH a i dalje, to su svakako novinari 24Sata čije kolumne svakodnevno prenosi i Washinton Post . Očekujemo da će se do sutra sretni otac otrijezniti koji i dalje slavi sa svojim društvom !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare