To je to što me zanima!

Marijana i Nemeš se poljubili, a kasnije se i pipali u krevetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otkako su Marijana i Nemeš pokazali da se sviđaju jedno drugom, zamolili su Bojanu da zamijene mjesta u krevetu. Zajedno su legli jedno kraj drugog i grlili se
Vidi originalni članak

Veliki Brat je stanarima sinoć priredio zabavu iznenađenja povodom Draženovog rođendana. Potpomognuti alkoholom stanari su plesali, pjevali i veselili se, što je mnoge od njih još više zbližilo. Tamara se odlično uklopila među stanare, a najviše se druži s Nikolom. 

Kemija između Nemeša i Marijane se rasplamsala. Između dvoje stanara pao je prvi poljubac. Marijana je Nemeša, koji je otišao spavati, tražila po kući. Ušla je u spavaću sobu i probudila ga poljupcem u usta. Ipak, odlučila je otići iz sobe, no ubrzo se vratila i ponovno ga poljubila. Marijana je spočitavala Nemešu da se on miče od nje svaki put kad netko uđe u sobu, a on joj je pokušao objasniti da se on najviše miče zbog nje jer on nema nikoga koga bi povrijedio u vanjskom svijetu. 

Osim poljupca, kasnije je bilo i nešto više. Otkako su pokazali da se sviđaju jedno drugom, zamolili su Bojanu da se zamijene za mjesta u krevetu kako bi bili bliže jedno drugom. Zajedno su legli, a Nemeš je obgrlio Marijanu oko struka i dirao je ispod pokrivača. Prije nego su završili u krevetu, prvi par u kući Velikog Brata odvojio se od ostalih stanara. Plesali su sami, grlili jedno drugo i nježno se gledali. Bojana je spavala pored njih, no njima to nije smetalo. Ovog jutra Marijana i Nemeš razgovarali su u dvorištu o tome što se sinoć dogodilo te kako je Marijana u problemima. 

Idi na 24sata

Komentari 377

  • stvarnost 26.03.2011.

    Bez obzira na prijevaru,ako se odluče na rastavu,nažalost dijete će dodijeliti majci...iz osobnog iskustva znam da ne uvažavaju prijevaru kao razlog pri dodijeli skrbništva,naprotiv žena to nikad ne čini bez razloga...dok nama muškarcima je to normalno,pa smo automatski krivci...znači imaju dvostruka mjerila,TOLIKO O RAVNOPRAVNOSTI

  • Lucija98 25.03.2011.

    Mislite da se njezin muž ne kurva posvuda sad kad je nema?? Ali ipak nije ok...ima sreće što joj djete nije veće, meni da je majka ja bi je se odrekla.

  • zippysnake 25.03.2011.

    Neka su se , ja sam na strani Dalmatinke, samo tak dalje i ko ebe sve koji su protiv tebe , imas moj glas i mozemo se upoznat, meni nije bed ak si se opalila i sa 100 muskih, pa kaj ima veze !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare