To je to što me zanima!

Marijana Mikulić pokazala s ponosom napredak sina Jakova: 'Srce mi je skoro puklo od sreće'

Danas je sa mnom kuhao, zatim je sam otišao iz kuhinje u drugu prostoriju, donio mi svoju knjigu i složio: ‘Ja želim ručak!‘, ponosno je otkrila Mikulić
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) podijelila je važan trenutak u odrastanju malenog sina Jakova za kojeg je još ranije otkrila da ima problema u razvoju. Ponosna mama pohvalila se kako je Jakov napokon krenuo na PESC terapije te kako je čak i sam pokazao želju za kuhanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stalno ide naprijed, sporo, ali stalno ide naprijed. A zadnjih mjesec dana smo imali opet skok: bolja koncentracija, receptivnost, samoregulacija - kaže glumica koja osim Jakova, sa suprugom Josipom ima i sinove Andriju (8) Ivana (13).

Mikulić je u travnju ove godine napisala pismo za 24sata za roditelje koji se nalaze u sličnoj situaciji poput nje i supruga. Naime, iako njezin sin nije dobio dijagnozu, sumnja se na spektar autizma. 

Maleni Jakov nedavno je proslavio četvrti rođendan, a Marijana je otkrila kako sada pohađa terapiju PECS-a, jedinstvenog komunikacijskog sustava razmjenom slika namijenjenom djeci s poteškoćama u komunikaciji. 

ZAHVALILA MU SE NA SVEMU Marijana Mikulić o ocu: 'On ne odustaje, moram ga tjerati van'

- Krenuli smo na PESC. U samo mjesec dana počeo je slagati rečenice slikama. Danas je sa mnom kuhao, zatim je sam otišao iz kuhinje u drugu prostoriju, donio mi svoju knjigu i složio: ‘Ja želim ručak!‘ Oni koji to prolaze znaju kakav je to osjećaj za roditelja, srce mi je skoro puklo od sreće! - napisala je ponosna majka.

- Ništa se neće samo dogoditi, morate od nekud krenuti, hrabro i samo krenite! - poručila je majkama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • losadrianos 11.11.2022.

    ... jel' opet ona!? ... žao mi Jakova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare