To je to što me zanima!

Marijana Mikulić 'šmugnula' u izlazak: Roditelji sa stalnim pomagačima to neće razumjeti

Tako se pune baterije; Kratko, ali slatko; Predivni ste oboje; Top. Noć je vaša konačno. Uživajte; Baš mi je drago da je ovo izmaklo kontroli pa se odvija na tjednog bazi, komentirali su pratitelji ispod objave
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) pohvalila se nečim što joj se ne događa često - izlaskom! Došla je baka koja je pazila na djecu dok su se Marijana i suprug Josip uputili u noćni život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vani smo! Fala baki koja čuva i uspavljuje - napisala je Marijana uz niz fotografija na kojima ona i suprug poziraju s čašama piva nasmijani od uha do uha. 

- Kako to izgleda kad nemaš pri ruci: babe, djede, tetke ujne… Pa onda nakon par mjeseci dođe baka pa roditelji šmugnu van. Roditelji sa stalnim pomagačima to nikad neće razumjeti - napisala je glumica. 

- Tako se pune baterije; Kratko, ali slatko; Predivni ste oboje; Top. Noć je vaša konačno. Uživajte; Baš mi je drago da je ovo izmaklo kontroli pa se odvija na tjednog bazi - komentirali su pratitelji ispod objave. 

Osim što su uspjeli uloviti malo vremena za sebe, supružnici su imali i dodatan razlog za slavlje. Naime, Josip je nedavno dobio prestižnu stipendiju, čime se Marijana pohvalila. 

ZAHVALILA MU SE NA SVEMU Marijana Mikulić o ocu: 'On ne odustaje, moram ga tjerati van'

- Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio! Čestitam ti mužinjo! Berlin volimo te i veselimo ti se - napisala je ponosna Marijana na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MAGIC LEONOM IZ SUPERTALENTA

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kajnampakmoreju 21.11.2022.

    A je kaj sa onima koji ne razumiju da moraš spamati sve moguće platforme crticama iz svoga života?

  • ovan 21.11.2022.

    On ima puno novaca.Ne vidim zašto bi inače bila s njim.

  • Upomoooć 21.11.2022.

    Lik ima sreće , vjerojatno novaca, vidi ga 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare