To je to što me zanima!

Marijana: Sve bih ponovila, nije gotovo između mene i Nemeša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša stanarka BB-a Marijana Čvrljak progovorila je na TV Pinku o osjećajima prema Nemešu, piše Puls. Želi ga vidjeti i uvjerena je da među njima nije gotovo
Vidi originalni članak

Marijana Čvrljak (27) u emisiji 'Sve za ljubav' na TV Pinku progovorila je o svojim osjećajima prema Nikoli Nemeševiću Nemešu, piše srpski Puls. Bivša natjecateljica Big Brothera, koju je student opernog pjevanja ostavio u superfinalu showa pred milijunima gledatelja nazvavši je glumicom, rekla je da bi se ponovno vratila u BB kuću i sve ponovila s njim.

- Čekam i borit ću se do kraja jer ne vjerujem da je između mene i njega završeno. Želim ga vidjeti i popričati s njim kako bi mi on sve to rekao. Volim ga - rekla je Šibenčanka.

Slađana Slavković, PR-ica Emotiona, nije htjela otkriti da li je došlo do pomirenja između Marijane i Nemeša, koji se nije oglasio nakon što je ostavio Marijanu u superfinalu. No, priča o njihovoj ljubavi na TV Pinku će se prikazivati u još četiri emisije.

- Nije me pogodio zahtjev za rastavu koji je moj suprug podnio zato što sam to i očekivala. Nismo imali neke velike probleme u braku, ali navika je učinila svoje. Tek kad sam vidjela Nemeša shvatila sam što je prava ljubav - kazala je udana Šibenčanka koja je nakon showa u rodni Knin odnijela novčanu svotu u iznosu od 104.700  eura.

Majka dvogodišnje kćeri Korine kaže da je svjesna da je Nemeš povrijeđen jer je svašta čuo o njoj nakon što je izašao iz kuće. Dodala je da zbog toga nije ispao manji muškarac u njenim očima.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Lulu_8 30.07.2011.

    Normalno da bi ponovila. Imala si brzopoteznu ševu,dostigla medijsku popularnost sa 3 prosto proširene rečenice i pobjedu. Nije ćudo što ti nisu čestitali ostali stanari koji su daleko bili zanimljiviji i iskreniji. Pa i Duško iz vukojebine te prozreo!

  • 24s 29.07.2011.

    sve je to namjesteno.........od pobjede do seksa do pomirenja............katastofa

  • ibracadabra09 29.07.2011.

    ja neznam da li smo mi dali novinarima neki mig da nas zanimaju marijana i nemes ili sta. ako jesmo ja se u ime građana RH duboko ispričavam. a sad ih mičite iz novina i stavite ljude koji zasluzuju tu bit. koji su ucinili neko dobro djelo a ne se kurvali na tv-u!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare