To je to što me zanima!

Marijani je svega dosta: Mila i Tamara depilirale su Nemeša

Dok su djevojke uljepšavale Nemeša, stanari na otpadu imali su priliku vidjeti sva događanja u kući. Marijana je jedan dio pratila, no ostatak je odlučila propustiti
Vidi originalni članak

U luksuznoj kući Mila i Tamara uljepšavale su Nemeša. Prvo su mu sredile frizuru, a nakon toga su mu depilirale prsa. Nemešovo uljepšavanje imali su priliku pratiti stanari na otpadu. Nirmal je komentirao kako je sve to namješteno jer kako je moguće da uvijek puste događaje iz kuće kad su Mila i Tamara oko Nemeša. Bojana se ne slaže s Nirmalom.

- Nemeš to ne mora dopustiti. Ako nešto ne želiš, onda to ni ne moraš trpjeti - rekla je Bojana, a Nirmal se opet nadovezao kako se Marijana maknula i ne gleda sve što se događa u luksuznoj kući.

- Pametno je to napravila - rekao je Nirmal. 

Za to vrijeme Nikola je u bio pušioni, a Marijana je sjedila pored njega.

- Ne želim i ne treba mi to da mi se smiju svi ostali koji su sve to vidjeli - rekla je Marijana dok ju je Nikola pokušao utješiti i rekao joj da su se samo šalili.

- To nije šala. Dosta mi je - zaključila je Marijana. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • tihhana555 03.06.2011.

    ha,ha,ha, Marijana izula čizme pa joj se sve preokrenulo "u glavi"....

  • sinerga 03.06.2011.

    a tek sad vidim koliko je i bojana dvolična i nema muda komentirat u lice.. prikažu nemeša i ona ne želi gledati već pilji u tanjur i šuti, a čim je marijana ustala i otišla, bojana se iste sekunde okrene prema telki i stane sa dečkima komentirati nemeša i ostale cure.. :)

  • biberrr 02.06.2011.

    Otkad je Nemeš saznao od Georga i ostlih što se vani dešava i što novine pišu brzo se ohladio od Marijane. George ga je i dobronamjerno opomenuo Nemoj to više ševiti. Sada je Marijana opet slobodna,i od muža,i od ljubavnika,može ocu u Knin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare