To je to što me zanima!

Marijanin tata: Malo sam burno reagirao, ona je ipak moja kćer

Otac natjecateljice Big Brothera kaže da je ipak razmislio o onome što je rekao u afektu nakon što je njegova kćer Marijana javno prevarila supruga, piše Extra
Vidi originalni članak

Nakon što je javno izjavio da je ona za njega mrtva, kad je pred kamerama prevarila supruga Ivana Čvrljka, otac natjecateljice Big Brothera Marijane Čvrljak (27) nagovijestio je da bi joj ipak mogao oprostiti, piše Extra. Ivo Kovačević je razmislio o svojoj izjavi i sada kaže da je burno reagirao. Misli da to što je njegova kćer napravila nije normalno i ne može opravdati njene postupke. Dodao je da je unatoč svemu ona njegovo dijete te da bi s medijima volio razgovarati kad mu se slegnu emocije. Antonija Blaće za Story je izjavila da podržava Marijanu jer nitko ne zna kakav je njezin brak i kako je živjela sa suprugom.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 244

  • mangup@dj 01.04.2011.

    ma da je ta drolja imala na vrijeme oca i majku vjerojatno nebi sada nikoga sramotila i to javno

  • beli 78 01.04.2011.

    reagirao ti burno iili ne ona je ipak drolja, a to zna 10 milja ljudi.pa ti vidi .jedino joj se mora priznat da mala ima dobar želudac.

  • chvarak 31.03.2011.

    "Antonija Blaće za Story je izjavila da podržava Marijanu jer nitko ne zna kakav je njezin brak i kako je živjela sa suprugom." Pa kakav god da je brak, opet joj to nije opravdanje niti imalo normalno da se je*e pred ocima cijelog balkana, pred ocima svog jeteta, rodbine i prijatelja! promiskuitetna osoba pilećeg mozga i ništa više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare