To je to što me zanima!

Marilyn Manson i Johnny Depp orgijali u klinču s tri ljepotice

Šok-roker novim je glazbenim spotom dignuo prašinu. U videu za pjesmu 'Kill4Me' pojavljuje se njegov dugogodišnji prijatelj, Johnny Depp, s kojim je nerazdvojan
Vidi originalni članak

Marilyn Manson (48) šokirao je obožavatelje drugim spotom s novog albuma ‘Heaven Upside Down’. Kao i u videu za prvu pjesmu ‘Say10’, i u novom, za pjesmu ‘Kill4me’, glumi bliski mu prijatelj Johnny Depp (54).

Na početku spota stoji upozorenje za roditelje kako sadržaj nije primjeren za djecu. Depp se valja po krevetu te promatra tri žene koje polagano skidaju sve sa sebe. Na kraju im se u ljubavnom ‘klinču’ koji nalikuje na ‘soft porn’ pridruži Marilyn Manson.

Manson i Depp dugogodišnji su prijatelji, a imaju i dvije iste tetovaže koje su nastale kao rezultat interne šale. 

- Ne trebamo pričati da se razumijemo. Oboje samo mumljamo i završavamo rečenice gestikulacijama - otkrio je roker. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Neobična Korisnica 18.11.2017.

    Marilyn Manson mi je jedan od omiljenih glazbenika, ali jako jako loš zadnji album. Možda sveukupno 3 pjesme da su čisto okej i slušljive. Kill4Me je bezvezna, spot i za SAY10 s Deppom je bio čisti promašaj. Mislila sam da je Manson sazrio s albumom The Pale Emperor. Vratio se s ovim spotom u lošu eru kad je izbacio Mobscene.

  • koko82 16.11.2017.

    kak mu se da više izigravat to kaj izigrava... aj na pocetku karijere ono mlad nabrijan..... al sa 48 godina se ponasat zbunjeni klinac nabrijan hormonima

  • black_cat 16.11.2017.

    šok-roker mora pod hitno staviti tamne leće...inače ga brkam s nekim vodozemcem

Komentiraj...
Vidi sve komentare