To je to što me zanima!

Marilyn Monroe za dobar izgled jela sirova jaja i krvava jetrica

Prije nego se istuširam, spremim si šalica toplog mlijega s dva umućena jaja. Ponekad uzimam i vitaminske tablete, pričala je glumica 1952. godine
Vidi originalni članak

U njezinoj biblioteci pronašli su recepte i stare intervjue u kojima je holivudska diva otkrila kako se brine za savršeni izgled. Na njezinu jelovniku često su bila sirova jaja, zatim jedva pečena jetrica, a od deserata najviše je voljela sladoled.

Marylin Monroe nije jela ni kruh ni kolače, a bavila se jahanjem i jogom. Svaki dan provela je deset minuta dižući utege i isto toliko u laganom trčanju. 

U intervjuu iz 1960., Marilyn je rekla da obožava hranu. 

via GIPHY

- Nisam izbirljiva samo pazim što i koliko jedem. Moram njegovati svoje obline 88-57-90, što je idealno za moju visinu od 166 cm. Želim zadržati svoja 53 kilograma - govorila je.

Glumica je tada bila i otkrila i svoje jutarnje navike. 

- Prije nego se istuširam, spremim šalicu toplog mlijeka s dva umućena jajeta. Pijem ovaj napitak dok se spremam na posao. Ponekad uzimam i vitaminske tablete - otkrila je 1952. godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zvjezdana pikl_1 16.07.2017.

    Jaja su dobra za grlo,glas.Osobno smatram da je genetika i pozitivan stav najvažnija stvar na svjetu za rješavanje problema i manje bora na licu.

  • 3sh 16.07.2017.

    i napravila nekoliko estetskih korekcija. daj me ne. ....

  • sunčanana 15.07.2017.

    Imala je ono nešto, očaravajuće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare