To je to što me zanima!

Marin Čilić je otkrio spol bebe: Uzbuđenje raste, stiže nam sin

Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima, kaže Marin Čilić koji sa suprugom Kristinom čeka sina. Par se vjenčao u travnju prošle godine u Cavtatu
Vidi originalni članak

Tenisač Marin Čilić (31) početkom listopada je objavio je kako sa suprugom Kristinom Milković očekuje dijete, a sad je za Story otkrio i spol. 

TENISAČ ISKRENO Čilić o prinovi: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio ushićen

- Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u u ovim trenucima - rekao je Marin. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marin je bio nije bio ushićen kad je saznao za trudnoću, ali s vremenom uzbuđenje raste. 

- Nadam se da će sve ispasti super, da neće biti komplikacija, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače - izjavio je Čilić koji će vjeruje da će mu očinstvo poslužiti kao dodatna motivacija u tenisu. 

Kristina i Marin vjenčali su se 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.  Marin i Kristina sad ne mogu biti sretniji nakon što su doznali kako će u idućoj godini po prvi puta iskusiti i čari roditeljstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Power_charger 21.11.2019.

    "Marin je bio nije bio ushićen kad je saznao za trudnoću, ali s vremenom uzbuđenje raste." Jel bio il' nije bio na kraju?

  • 20.11.2019.

    Lijepa vijest, sretno!

  • mrTrobec 20.11.2019.

    Čujem da se očevi jako bune što ne mogu prisustvovati porođaju, nego samo muževi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare