To je to što me zanima!

Marin Ivanović nakon četiri mjeseca izašao iz komune

Stoka je u izolaciji napisao 50 pjesama o borbi s drogom. Nakon što je prekinuo vezu s Jelenom Urukalom, prohodao je sa Zagrepčankom Ivanom Puh
Vidi originalni članak

I stvarno je šteta ostat sam na klupici geta u paranoji i tuzi od žutog, tableta, bijelog i bombona, sve puno lažnih morona. Nije vrijedno gušta u sve to se upuštat, al’ ‘ko sam ja da govorim kad sa sobom tol’ko se borim!? I dok ovo pišem, ko napalm u šumi gorim... Ovo je dio nove pjesme “Ja sam Zagreb, ljudi, dođi i sa mnom budi!”, koju je Marin Ivanović Stoka napisao u komuni. Prije dva dana vratio se u Zagreb nakon četiri mjeseca izolacije, koliko je proveo u komuni u Ivancu. S majkom Vesnom prošle je godine napisao knjigu “Narko dnevnik zvijezde repatice”. U njoj opisuje borbu s drogom te devetomjesečno odvikavanje od kokaina 2007. godine.
- Na dan sam uzimao i po 25 ecstasyja. Po nastupu sam zarađivao 1000 eura, a ako ne bih imao, krao sam, dilao ili klečao pred ološem za novac - opisuje Marin narkomanske dane. Njegovi prijatelji nadaju se da se ovog puta uspio izliječiti.
- Stoka se vratio jači nego ikad. U komuni je napisao 50 pjesama - kaže prijatelj Igor Kolovrat.

STOKA I IVANA PUH (23) U VEZI SU DVIJE GODINE
Reper je u travnju 2008. prekinuo petogodišnju vezu s Riječankom Jelenom Urukalo. Tri mjeseca poslije prohodao je sa Zagrepčankom Ivanom Puh (23). Reper je studenticu ekonomije vodio u New York.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_42017 21.05.2010.

    nešto je prekratko ostao u komuni...

  • tajnamoja 21.05.2010.

    Piši kući propalo.

  • Balun_napuhani 21.05.2010.

    daj stoka glup si............prvi covik u Hrvatskoj koji se navuka na bilo i bombone, koji pacov..................25 bombona na dan:))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare