To je to što me zanima!

Marina je odlučno odbila novac koji joj je Big Brother ponudio

Znam da bi Romano definitivno pristao na vjenčanje i to sada, a moji razlozi su to što nisam ušla slobodna u Kuću, još uvijek sam zaručena i imam čovjeka vani, rekla je Marina
Vidi originalni članak

Zbog dugog premišljanja hoće li prihvatiti 250 tisuća kuna i vjenčati se s Romanom u Kući, Big Brother je odlučio Marini 'olakšati' pa joj je ponudio 50 tisuća kuna ako odustane od toga, piše RTL.

Plavokosa manekenka zatražila je od Big Brothera da joj da vremena da o svemu dobro razmisli, a onda mu je otvorila dušu.
 
- Naša odluka je da se nećemo vjenčati. Znam da bi Romano definitivno pristao na vjenčanje i to sada, a moji razlozi su to što nisam ušla slobodna u Kuću, još uvijek sam zaručena i imam čovjeka vani koji me čeka ili ne čeka vani, ali želim izaći van, sjesti s njim i porazgovarati. No i da sam ušla slobodna isto bi tako dobro razmislila jer mi brak nije predmet ruganja i nešto što se radi na brzinu. Nema novca koji bi to mogao potaknuti. Možda da sam mlađa i da mi je stalo do novca, možda i bi, ali ovo su već godine kada već malo razmišljaš o svemu i brak je nešto sveto. Za mene je brak nešto što se dogodi jednom i nikada više - rekla je.

Uz to što je odustala od vjenčanja, odrekla se i iznosa od 50 tisuća kuna koje joj je Big Brother ponudio ako odluči da se ne uda za Romana. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Ivek987 30.05.2016.

    Ali pazi ti te i ponude od Big Brothera ponudi im lovu da se vjenčaju kao da su to nevažne stvari u životu, baš se sprdaju sa ljudima i naivni ljudi zbog novaca pristaju na sve te ponude, a mi još najgori u cijeloj priči za badave prodajemo priea kao Marina ovo, Fabio oni i sl., a nitko negleda a sve znamo što se događa.

  • yocko 29.05.2016.

    Trebaju joj reč da ju je zaručnik ostavio,da se vidi kako bi onda reagirala.

  • marionx 29.05.2016.

    trebala se udat.. podilit lovu s Žoržom i odseliti u milano..

Komentiraj...
Vidi sve komentare