To je to što me zanima!

Marina pokazala noge: 'Sredila' i svog Žorža od glave do pete

Iako o Romanu i Marini nismo ništa dugo čuli, manekenka gotovo svakodnevno objavljuje njihove zajedničke fotografije, a sada se pohvalila kako je 'sredila' svog Žorža
Vidi originalni članak

Marina Raguž (27) objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom, pobjednikom Big Brothera Romanom Obilinovićem (36), koji kao da se 'pretvorio u princa'. 

Žorž i Marina sredili su se od glave do pete, a manekenka je istaknula svoje duge vitke noge u kratkom, žutom kombinezonu. Jedna od njenih prijateljica komentirala je da Marina 'napokon može obuti štikle', a neki su joj čestitali kako je 'lijepo sredila Romana'. 

Iako se par drži podalje od javnog života, manekenka na društvenim mrežama redovno objavljuje njihove zajedničke fotografije te se čini da se sjajno zabavljaju u Splitu gdje zajedno žive. 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Big_Daddy 👊😎 06.07.2016.

    A gle!!! Možda če bolje proč u životu od večine drugih. . . . . . Ja im želim svu sreću a i možda mu je trebala jedna takva Marina da ga spusti na zemlju.

  • 06.07.2016.

    Jao šta su lepi, ko stvoreni za modnu pistu Milana

  • lolo15 06.07.2016.

    Napravila je glupost...ali prijateljica joj je dobro rekla da konačno može obuti štikle ono je fakat smješno izgledalo sa sasom 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare