To je to što me zanima!

Drastična promjena: Evo kako sada izgleda Žoržova Marina

NEPREPOZNATLJIVA Manekenka je povećala usne hijaluronskim filerima, a stavila je i umjetne trepavice te nacrtala obrve. Neki su je zamijenili s Nikolinom Ristović ex Pišek
Vidi originalni članak

Bivša Big Brother stanarka šokirala je obožavatelje svojim novim imidžem. Na novim fotografijama manekenka je neprepoznatljiva.

Marina Raguž (29) povećala je usne hijaluronskim filerima, a stavila je i umjetne trepavice te nacrtala obrve. Neki su je zamijenili s Nikolinom Ristović ex Pišek (45). Manekenka se nakon prekida s Romanom Obilinovićem Žoržem (37) posvetila poslu. Nedavno se vratila iz Istanbula, gdje je snimala modne kampanje.

U tajnosti se u Zagrebu našla i s bivšim zaručnikom Sašom Muhekom (30), kojega je ostavila zbog Žorža. S Romanom se nije pomirila, iako je on to htio nakon što se nedavno vratila u Hrvatsku.

Nakon prekida zajedno su snimili spot za Vucinu pjesmu 'Rat', u kojem je pjevač htio 'akciju', a njoj je bilo teško glumiti prisnost.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • inspirion_1 20.04.2017.

    Nemogu shvatit da se cure tako poružne i da im to nitko nekaže..sta naprave od sebe to je odvratno,izgledala je sasvim ok,a sad kao transvestit nakon naporne nočne smjene..

  • Jersey 20.04.2017.

    Rugova 😁

  • Utaman1001 19.04.2017.

    STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare