To je to što me zanima!

Marina Tucaković je s ovih pet riječi zaradila 100.000 eura

Tucaković je tijekom dugogodišnje karijere napisala nekoliko tisuća pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden...
Vidi originalni članak

Marina Tucaković svojim darom je brojnim glazbenicima dala bezvremenske hitove, a Neda Ukraden (71) se prisjetila kako je Tucaković samo s jednim stihom u pjesmi 'Zora je' zaradila 100.000 eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali Jovane, zora je, pa Milane, zora je. Posljednja i konačna verzija je Zora je. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih donio više od 100.000 eura - ispričala je Neda svojedobno za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula je Marina Tucaković

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Marina je nakon dugogodišnje borbe s karcinomom preminula u 67. godini. Pjevačica je iza sebe ostavila brojne hitove koje će još dugo svirati u domovima mnogih.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • DENDEERI 20.09.2021.

    ja sam za jednu riječ..DA ..dobio zlatnu koku... pa se ne hvalim

  • Ja sam sam 20.09.2021.

    Jel?A,gdje su joj

  • sljastrava 20.09.2021.

    Bila je talent

Komentiraj...
Vidi sve komentare