To je to što me zanima!

Marini socijalna radnica odluči oduzeti djecu, Nena se pravda

Filip saznaje da je Šeperov praunuk pa se sukobi s roditeljima što su mu to htjeli zatajiti. Valentina je nezadovoljna kad se Filip ipak pomiri s roditeljima
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', RTL Televizije, socijalna radnica dolazi kod Nene utvrditi okolnosti pod kojima je mala Maja ozlijeđena. Pokušavajući se opravdati, Nena se samo dublje uvaljuje u probleme i gubi naklonost socijalne radnice, što joj nikako ne ide na ruku.  Iako se Marina svim silama trudi opravdati njezin i Nenin izostanak u trenutku svađe između Ivana i Brigite, socijalna radnica im ipak odlučuje oduzeti djecu!

Za to vrijeme Filip saznaje da je Šeperov praunuk pa se sukobi s roditeljima, Mirom i Višnjom, što su mu to htjeli zatajiti. Valentina je nezadovoljna Filipovim pomirenjem s roditeljima i odluči potegnuti pitanje njegovog prava na nasljedstvo kurije Šeper.

Dok Brigita s Robertom pregovara o njegovom useljenju u kuriju, Ivan je odlučan da mora što prije izaći iz zatvora kako bi pomogao Marini da joj ne oduzmu djecu.

Nikola odluči posjetiti Ivana u zatvoru kako bi se ipak uvjerio u njegovu nevinost, hoće li mu napokon povjerovati, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarinErak 19.11.2013.

    a nije istina,prvo pogledaj seriju,pa tek onda sudi

  • zahira45 18.11.2013.

    Još jedan biser u ponudi programa za ispiranje mozga Hrvatima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare