To je to što me zanima!

Mario i Ivana u suzama, a Dino zaprijetio šamarom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gianna je u oproštajnom pismu za ovotjednu gazdaricu imenovala Simonu. Farmeri su na radiju čuli pozdrave najmilijih pa su neki i zaplakali
Vidi originalni članak

Dugo očekivana prinova konačno je došla na svijet. Noćas se na farmi oždrijebila kobila te tako uveselila farmere. Mali ždrijebac je najviše razveselio Marija i Ivanu. S malim ždrijepcem i novopečenom mamom sve je u redu, a farmeri su doživjeli pravu erupciju emocija. Farmeri su na radiju čuli i pozdrave svojih najmilijih. Tako je i Mario pustio suzu zbog pozdrava i naručene pjesme svog nećaka, a svoju Simonu Ante je razveselio pjesmom 'Tebe ne bi mijenjao'. Također, Ante je svojoj supruzi uputio nekoliko riječi podrške.
- Pametna budi i bori se do kraja - rekao joj je Ante. Ivani je mama naručila pjesmu 'Vilo moja', a farmerka čuvši pjesmu nije mogla suspregnuti suze. Poslijepodne je Ivana više puta ponovila Mariju i Dini kako želi ići kući.
- Ne da mi se, naporno mi je već ovo - rekla je. Dinu ju je tada upozorio da se smiri i da još malo bolje razmisli, jer će joj opaliti šamarčinu.
 
GAZDARICA OPET SIMONA
Gianna je očekivano Simonu imenovala gazdaricom.
- Ova farma dođe i prođe, jedan dukat ostavljam Ivani, a ostale Simoni - napisala je Gianna u svom pismu. Simona nije oduševljena svojom novom ulogom, no ipak je odlučila vladati u ime pravde.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • marelko 19.05.2009.

    ako je nešto namješteno onda su to rtl-ovi reality showovi kao big brother i hrvatska traži zvijezdu. u čemu bi bio smisao da svilan želi da simona pobjedi. o čem vi pričate? vaš cijeli život je jadan kad ovo pratite i čitate,a kao govorite da je farma najgora ovo ono,a svi gledate i znate šta se dešava. ma fuj,bar priznajte da gledate,a ne tu glumiti neke pobožnike.

  • tenerife 19.05.2009.

    ovaj Dino je tako bezobrazan..kako se to razgovara,neka se stane ispred ogledala pa neka sam sebe šamara...a Simona je zaslužila u finale..ona je dobrica,poštena i iskrena,a nj.polizanko joj samo kvari prosjek.! .več se zna da če pobjediti Mario ...a to je naštimano ?.

  • vea 18.05.2009.

    Mislim da če nakon ove farme novu tv gledat samo Gotovčevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare