To je to što me zanima!

Mario Petreković i djevojka Aleksandra čekaju drugo dijete, pokazala trudnički trbuščić

Mario Petreković i partnerica Aleksandra odali su počast preminulom Akiju u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Pojavom na komemoraciji otkrili su i sretnu vijest
Vidi originalni članak

Komičar i poduzetnik Mario Petreković (49) i njegova partnerica Aleksandra Kramberger danas su prisustvovali komemoraciji za preminulog glazbenika Akija Rahimovskog. Iako je povod njihova pojavljivanja u javnosti bio tužan, otkrili su novu sretnu vijest, a to je dolazak drugog djeteta. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komemoracija za Akija upriličila se u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Okupila se tek nekolicina ljudi kako bi se prisjetili pokojnog prijatelja. Mario Petreković se, u pratnji Aleksandre, po dolasku upisao u knjigu žalosti.

Par je na komemoraciju stigao u crnim odjevnim kombinacijama, Mario u odijelu, a Aleksandra u uskoj crnoj haljini ispod koje se isticao poveći trudnički trbuščić. S obzirom da do sada s javnosti nisu podijelili ovu sretnu vijest, Mario i Aleksandra na ovaj način su otkrili da očekuju drugo dijete. 

Naime, u kolovozu 2020. godine njih dvoje postali su roditelji djevojčice Marle. Mario se na Instagramu često pohvali neodoljivim fotkama s malenom. 

ZANIMLJIVA IDEJA Petreković pratiteljima pokazao kako se 'štiti' od korona virusa: 'Ženske gaće od omikrona jače'

Podsjetimo, Mario i stomatologinja Aleksandra ljubavnu vezu potvrdili su početkom 2018. godine kada su se prvi puta pojavili zajedno u javnosti. 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 29.01.2022.

    A kam je ova gledala??

  • Libinje 28.01.2022.

    Jakog li komičara , on bi htio biti zabavan ali ispada jako naporan .

  • Željan Neželjan 28.01.2022.

    Šta je ovaj čekao do pedesetih.Sad će mali u srednjoj ostat bez oca

Komentiraj...
Vidi sve komentare