To je to što me zanima!

Mario Petreković je prošetao špicom s partnericom, pokazala je sve veći trudnički trbuščić

Komičaru i stomatologinji uskoro stiže drugo dijete, što su uspješno skrivali do kraja siječnja. Iako su Cvjetnim trgom prošetali u zimskim kombinacijama, Aleksandrin trbuščić došao je do izražaja
Vidi originalni članak

Komičar i poduzetnik Mario Petreković (49) i njegova partnerica Aleksandra Kramberger danas su prošetali Cvjetnim trgom u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na špici im se pridružio i pas, a iako su bili u toplim, zimskim izdanjima do izražaja je došao Aleksandrin zaobljeni trudnički trbuščić. Naime, komičaru i stomatologinji uskoro stiže drugo dijete, što su uspješno skrivali do kraja siječnja.

Podsjećamo, Mario i Aleksandra su svoju ljubavnu vezu potvrdili početkom 2018., a u  u kolovozu 2020. godine stigla im je prva kći Marla.

Nakon što je vijest o Aleksandrinoj drugoj trudnoći došla u javnost, Petreković je za In Magazin progovorio o prinovi.

- Uvijek kažeš stat ću, pa neću, ne znam što će biti, ali u mojoj obitelji brat i ja. Nekako mi je to logičan slijed, ne može dijete bit samo, treba imat bracu i seku - izjavio je tada.

ZANIMLJIVA IDEJA Petreković pratiteljima pokazao kako se 'štiti' od korona virusa: 'Ženske gaće od omikrona jače'

Dodao je kako sretne vijesti još uvijek nije podijelio sa starijom kćeri Marlom.

- Neću joj govorit, pričali smo. 'Daj nešto bih ti rekao, sjedni se'. Prvo je sjela i onda sam razmislio i rekao - 'Kak si ti, si ti ok?' I rekla je 'da', no onda sam ipak odlučio da joj neću reći, treba ju iznenaditi -  objasnio je Petreković.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Piver 05.03.2022.

    Jel to onaj sto se glupira na tvu i misli da je smiješan ? Daleko je doguro... Vec zena i drugo djete cuda se dogadjaju. Vidio ga jednom uzivo na placu u bjelovaru prije par godina... Reko nebu nist od njega a vidi sad🙃😂

  • Aktivirani Korisnik 05.03.2022.

    Svaka pohvala i skidam kapu zbog toga sta drzi dzukelu pod kontrolom, ne s izlikom "on nece, on je dobar", nego konopom u rukama👏👏👏👏

  • Tvrtkomotkić 05.03.2022.

    Eto sada mi je lakše 😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare