To je to što me zanima!

Mario Valentić: Zaista bih se volio prerušiti u Jelenu Rozgu

Mislim da mi je jedini minus što ne znam baš dobro pjevati. Trebao bih uzeti nekoliko sati pjevanja, rekao je fitness trener koji bi se prerušio i u G. Michaela
Vidi originalni članak

Mario Valentić (33) kaže kako odlično skida pokrete splitske pjevačice. Na tulumima je, kaže, najčešće oponaša.

- Mislim da mi je jedini minus što ne znam baš dobro pjevati. Trebao bih uzeti nekoliko sati pjevanja - rekao je fitness trener za Tportal

Mario bi se volio okušati u showu “Tvoje lice zvuči poznato“, a osim u Jelenu Rozgu, volio bi se transformirati i u Georgea Michaela. Valentić ističe kako mu nedostaje gluma i da bi se htio jednog dana vratiti na male ekrane. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SILVIJA_2 20.12.2014.

    čuj fali mu gluma...hahahahahaha!!!

  • japanokinez 19.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • japanokinez 19.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare