To je to što me zanima!

Mark Hamill otkrio najstariju fotografiju Lukea Skywalkera

S originalnog snimanja legendarnih 'Ratova zvijezda: Nove nade' dobili smo s godinama mnogo fotografija, no ovo je prvi put da je pokazana ovoliko stara slika
Vidi originalni članak

Mark Hamill nas je ovih dana počastio s prvom fotografijom njegovog Lukea Skywalkera ikada snimljenom. Glumac je na svojem Twitter profilu otkrio fotografiju koja je navodno snimljena tijekom prvog dana na setu prvih Ratova zvijezda, 'Episoda IV: Nova nada'. Snimanje je otpočelo 22. ožujka 1976., tako da je za samo dva dana 42 godišnjica početka snimanja filma.

Pogledajte tvit

Fotografija je snimljena u Tunisu neposredno prije prve scene koju je Mark Hamill ikada snimio kao Luke Skywalker. Radi se o sceni u kojoj Skywalker izlazi iz svoje kuće kako bi išao na aukciju robota, na kojoj kupi C-3PO-a i R2-D2-a.

Hamill će reprizirati svoju ulogu slavnog Jedija u nadolazećem osmom Star Wars filmu iako to isprva nije želio učiniti, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Glumac se priprema za svoju ulogu u narednom filmu iz serijala o Sili, kao dosta stariji Luke Skywalker. Naredni dio franšize, 'Star Wars: The Last Jedi' u kina dolazi sredinom prosinca ove godine, a osim njega ćemo vidjeti još starih snaga u filmu.

Tako će nastupiti i Carrie Fisher, koja je svoje scene kao generalica Leia Organa snimila prije svoje smrti u prosincu, a i Harrison Ford ima ulogu. Jasno, heroji sedmog nastavka, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver i Oscar Isaac svi ponavljaju svoje uloge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare