To je to što me zanima!

Mark Knight i gosti 'zapalit' će 2. srpnja dubrovačku publiku

Mark je ovih dana objavio novi single 'Second story', a u Dubrovnik stiže nakon nastupa u Seoulu i Londonu. U klubu Revelin pridružit će mu se i DJ Doorly
Vidi originalni članak

U Culture clubu Revelin u četvrtak, 2. srpnja nastavlja se rezidencijski program jedne od vodećih svjetskih izdavačkih kuća, Toolroom records. Ovog puta publika će vidjeti i domaćina projekta 'Toolroom live residency, Summer 2015. edition', Marka Knighta i njegove goste. Mark, inače miljenik dubrovačke publike, upravo je ovih dana objavio novi single 'Second story', a u Dubrovnik stiže nakon nastupa u Seoulu i Londonu. 

Osim njega, na stageu dubrovačkog Revelina pojavit će se i britanski DJ Doorly, te domaće snage Dance Electric Philipe i Phiberoptic. Inače projekt Toolroom live residency ugostili su svi važniji festivali i klubovi, kao što su 'BPM', 'We Are Fstvl2014', 'Boom Ibiza', 'Connected', 'Space Ibiza', 'O2', 'Ministry Of Sound', 'Marquee New York', 'Fire Club', 'Button Factory', 'Colours' i mnogi drugi. Ove godine rezidencije ima samo na Ibizi i u Miamiju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare