To je to što me zanima!

Marko Grubnić odbio nositi reviju u restoranu na Muri

Modni Mačak trebao se naći u ulozi manekena na reviji u Sv. Martinu na Muri. Za razliku od njega Neven Ciganović profesionalno je odradio reviju
Vidi originalni članak

Modni Mačak u toplice je stigao u pratnji manekenke Antee Kodžoman, a na izlet poveo je i kujicu Suri. Nitko je nije smio dotaknuti. Trebao je prošetati pistom s prijateljem stilistom Nevenom Ciganovićem, ali Marku Grubniću (26) nije se svidio ambijent.
- Organizatori nisu ispunili najosnovnije uvjete. Nisam maneken, ali neću nositi reviju posred restorana - govori Modni Mačak, dodajući kako on ne “izvoljeva”.
- Stvar je principa. Imao sam najbolju volju, ali sam bio uvjeren da će revija biti pokraj bazena - tvrdi Marko. Za razliku od njega Neven je odradio reviju. U Sv. Martin na Muri stigle su i druge zvijezde. Program je vodila Fani Stipković, a goste su zabavljali Lana Klingor i Petar Dragojević. Simona Gotovac došla je s mužem Antom i kćeri Gabrijelom. Djevojčica nije prestajala plakati tražeći majku koja se polugola prešetavala pistom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.05.2008.

    da je taj dečko nosio tu modnu reviju (koju čiju zašto) o cijelom događaju nebi bilo niti slovca. Sada se o njemu priča i on je dobio puno više nego da je uzeo neki sitni honorarčić na ruke. zar to nije pametan potez s njegove strane. Uzeo je iz jadne i bijedne situacije puno više nego se mogao nadati, nego su mu htjeli dati. Ja mu pišem prvi plus u životu. jadni su svi drugi koji su \"pošteno odradili posao\" za vjerojatno mizernu količinu love.

  • tajnamoja 05.05.2008.

    Antea kod okulista.

  • Tinami 05.05.2008.

    Koji zvjerinjak!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare