To je to što me zanima!

Marko je prijetio Rini da će je izbosti i je... joj mater

Ovaj zadatak je boleština i ne želim imati nikakve veze s tim, vikao je Marko kojeg je Rina nazvala primitivnim. Kladili su se na 70 posto budžeta
Vidi originalni članak

Big Brother stanarima je priredio iznenađenje tako što im je u Kuću doveo "Tajlanđanke" koje su im otplesale senzualni ples. Muški dio posebno se oduševio plesačicama, a onda je uslijedio "hladni tuš". Seksepilne plesačice zapravo su muškarci poznatiji kao Lady Boys. Ornela je tada pročitala pismo BB-a. Muški dio ekipe će kroz tjedan morati napraviti plesnu koreografiju, naučiti hodati u štikalama i šminkati se. Kad je to čuo, Marko je poludio.
- Ovo je boleština i ne želim imati nikakve veze s tim - vikao je Marko kojemu je Rina odgovorila da je zbog takvog ispada primitivan. Monika je stala u obranu svog dečka, a Marko je potom odbrusio Rini da ne želi da mu se "glupača obraća jer ima dečka pederčinu". Iako se poslije pokajao što je Mrkvicu nazvao pederčinom, Rinu je nastavio vrijeđati.
- Kad te izbodem nožem, jebem ti mater - rekao joj je.
Stanari su prihvatili zadatak i klade se na 70 posto budžeta.

CURE SE POTUKLE U BAZENU
BB je iznad bazena instalirao prečku na koju se penjalo po dvoje stanara. Na glavama su imali kacige, a u rukama motke kojima su se tukli. Titulu nepobjedive ponijela je Mira koja je uspjela srušiti i snažnu Valeriju. Kod muških stanara najbolji je bio Marko.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • selen 04.11.2008.

    Mislim da su Markove riječi izvučene iz konteksta, jer unatoč tome što je lajavac, mislim da takvu rečenicu ne bi nikada izrekao. A što se zadatka tiče, stvarno je glup i sasvim mi je jasno da dečki ne žele pred cijelom Hrvatskom glumiti transvestite. Zadatak vrijeđa njih kao seksualne osobe, jednako kao što bi cure vrijeđalo da im je zadatak tjedan dana na sebi imati prikopčan plastični pimpek u stilu Let 3, pa makar oni to zvali umjetnošću. I kao što su dečki dobro zaključili, jedno bi bilo da su im zadali da glume žene, a sasvim je nešto drugo da glume muškarce koji se osjećaju kao žene.

  • pivka 04.11.2008.

    koliko god mi je Rina antipatična rado bi ovom Marku primitivnoj sejačini zveknula jednu iza uha da mu 5 dana zuji. kakve su to riječi \"izbost ću te nožem\" je on uopće svjestan kaj to znači.?

  • danchie 03.11.2008.

    Rina je umisljena gupacica i drago mi e da joj je netko napokon rekao nesto da je spusti na zemlju, iako Marko bas i nije bio taktican u tome. Na grubi joj je nacin to rekao. Slazem se da bi RTL trebao nesto uciniti jer bi moglo doci do svacega, ovo nije nikako normalno. Ma nosu trebali opet uvodit Rinu, to im je bila najveca greska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare