To je to što me zanima!

Marko Škugor novim spotom najavljuje svoj album prvijenac

Pjesma Nenada Ninčevića, 'Srce južnjačko', zaokružuje cjelokupnu priču debitantskog albuma 'Dalmatinska vilo', koji bi trebao objaviti u veljači
Vidi originalni članak

Pjesma Nenada Ninčevića, 'Srce južnjačko' , zaokružuje cjelokupnu priču debitantskog albuma 'Dalmatinska vilo', koji bi mladi tenor Marko Škugor trebao objaviti u veljači. Ninčević potpisuje i tekst, u skladanju glazbe pomogao mu je Boris Kopitović, a za aranžman je bio zadužen producent Igor Ivanović.

Spot koji možete vidjeti premijerno, sniman je u Primoštenu, Šibeniku i na Srimi, a glavni su glumci Markov djed Neven i sin Andrija .  Marko pokušava  novom pjesmom nastaviti niz koji čine raniji hitovi 'Dalmatinska vilo', 'Ako imaš dušu', 'Oće duša vanka tila', 'Srića moja', 'Čovik s mora' i druge.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Spectre 27.01.2016.

    Ovaj dečko ima nevjerojato moćan i prelijep glas, s lakoćom pomete veliku većinu naših estradnjaka. Šteta što se fokusirao većinom na Dalmaciju. Nevjerojatan talenat.

  • rea0770 26.01.2016.

    ne slušam inače tu vrstu muzike al moram reč da mi se ova pjesma sviđa i spot mi se sviđa jer nije uzeo glumce nego svoju obitelj od mene+

Komentiraj...
Vidi sve komentare