To je to što me zanima!

Marko Tolja: 'Žalim zbog nekih postupaka iz svoje prošlosti'

Riječki pjevač napisao je autorsku pjesmu 'Tišina' i nada se da će ponukati njegove fanove da 'poglasne' svoje emocije
Vidi originalni članak

Ova pjesma mi je jako bitna jer je 'moja' i govori o temi o kojoj često šutimo, a to je slaba komunikacija među ljudima, rekao je pjevač Marko Tolja (33). Tolja je objavio autorsku pjesmu 'Tišina' i snimio spot za nju te dodao da se nada kako će neke od njegovih fanova ponukati da 'stišaju tišinu' i 'poglasne emocije. 

SPREMAN ZA NOVI KORAK Marko Tolja: Ženim se, Ana i ja planiramo intimno vjenčanje

 

Pjevač kaže kako je u maniri istinskog umjetnika koji emocije najbolje otkriva svojim pjesmama, potpuno ogolio dušu u najnovijim stihovima. Tvrdi da žali za nekim svojim postupcima iz prošlosti koji su rezultirali okončanjem ljubavne veze, a intimnost pjesme dočarao je videospotom iz kojeg pršte emocije.

Koliko mu znači ova pjesma pokazao je i odabirom lokacije snimanja, jer je prvi puta pokazao svoju kuću za odmor na planini Učka, gdje često odlazi naći svoj mir u pauzi brojnih nastupa koji su zaredali nakon objave hvaljenog studijskog albuma 'Stavi pravu stvar' u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a.

JAZZ COBAIN? Može li dobro zvučati Nirvanin hit u jazz izvedbi Marka Tolje?

Spot u režiji Artema Duskhina vizualizira priču dvoje ljudi kojima nedostatak komunikacije ubija svu ljubav koju osjećaju jedan prema drugome. Markovu djevojku glumi prelijepa instruktorica joge Laura Kolonić. Ona utjehu pronalazi u udobnosti luksuznog stana (opatijska Villa Marijanović) koji je suprotstavljen surovoj prirodi iz koje Marko crpi snagu čime je naglašena simbolika različitih životnih htijenja.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bubamara2103 02.02.2018.

    A neka više izađe iz ormara

  • bree77 01.02.2018.

    Meni je on bezveze pa lupajte minuse....pjeva pjesme za starce....

  • Slavonka60 01.02.2018.

    Marko je jako zgodan i dragi dečko..pjesma ima lijepi tekst ali me se nije nešto posebno dojmila..tugaljiva je .manje više sve su mu pjesme takve..ima inače lijep glas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare