To je to što me zanima!

Marko uništavao imovinu, a Rina se prebacila na Sašu

Dok su stanari uživali u razuzdanom tulumu, Beta se povukla u sobu. Mrkvici je rekla da koji k.... ona radi ovdje s djecom, a ima pedeset godina
Vidi originalni članak

Stanari su se probudili kasnije nego što to inače rade. Budžet im je 1260 kuna, pa se neki boje gladi, a Ivan L. čak razmišlja o postu. Iako je strah od nestašice hrane prisutan, u dućanu su kupili šest kutija cigareta. Budući da nemaju pametnijeg posla, stanari su se okrenuli omiljenoj zabavi, tračanju. Elizabeta i Mira komentirali su ponašanje Marka i Monike. Oni su donedavno simpatizirali Miru, ali otkad Marko nije nominiran to se promijenilo. Mira je kasnije s Ornelom razgovarala o Rini. Pitaju se hoće li ona napustiti Kuću ako Mrkvica bude taj kojeg gledatelji odaberu. U međuvremenu je Rina zaradila kaznu i to na bizaran način. Ona je u garderobi provela oko pola sata isprobavajući razne odjevne kombinacije, ali bez mikrofona. Da bi dao ukućanima neku zanimaciju, Veliki brat im je pripremio tulum "Raj i Pakao". Svako je dobio odgovarajući kostim, a komadići vate su prekrili podove Big Brother kuće. Očito im je party dobrodošao budući da su si stanari dali oduška. Nakon poprilične količine alkohola, Marko je nekoliko puta aktivirao aparat za gašenje požara. Big Brother ga je kaznio oduzimanjem 20 tisuća kuna zbog uništavanja imovine. Ekipu to nije previše pokolebalo nego su nastavili čagati i smišljati nove spačke. U jednom trenutku s tuluma se povukla Elizabeta. Mrkvicu je zanimalo što joj je, a Beti mu je rekla da koji k.... ona radi ovdje s djecom, a ima pedeset godina. Ipak, kasnije je Ivan L. uspio utješiti Elizabetu riječima da ako ona ode iz Kuće, ići će i on. Za to vrijeme, Rina je nakon nekoliko piva izazovno zaplesala sa Sašom. Poslije tuluma, neki stanari su se prisjetili Lucije. Prije spavanja, Rina i Mrkvica su se zajedno tuširali, a kasnije je u kupaonicu došao i Marko koji je zafrkavao golu Rinu. Njoj je kao bilo neugodno, ali se smijala dok Mrkvica sve to gledao bez komentara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • košulja plava_1 03.11.2008.

    nadam se da će objavit komentar, na t-portalu nisu htjeli, uglavnom mislim da je krajnje nepošteno od rtl i malog brace da dovede žendsku u kuću koju su gledatelji izbacili i da onda još ta ženska koaja se ne takmiči za glavnu nagradu umanjuje glavni iznos nagrade... ha ha ha da li je samo meni to smiješno i sumnjivo ili se još neko slaže s tim. U početku sam mislila da je sponzorušica za šaku kuna dovedena da zvodi žuću kako bi podigla gledanost međutim sve mi se više čini da je ona tamo kako bi nešto ušićarila na uštrb glavne nagrade. Tko zna moža želi isprovocirat nekoga da je tresne tako da ih big brother kazni odmah sa jedno 500000 kuna od glavne nagrade.

  • dudica 03.11.2008.

    ljudi okrenite sasvim jednostavan broj 0615514 i van sa mrkvicnom rinom sa prostacenje i neodgojom pustite da se mladi napokon opuste i odrade svoje najveca glupost im je sto ste bas vi bb napravili najvecu glupost vrativsi rinu ..................................................van

  • marija5 03.11.2008.

    Bilo bi zaista odvratno da Ivan ne ispadne. Pa ima da cijela Dalmacija glasa za njegovo ispadanje jer koliko ih se samo puta vrijeđalo imenima ; daloši, glupi, primitivni, brđani... Gledat ću BB slijedeći petak samo u nadi da vidim racu one gnjusobe kako ide van iz kuće sa svojim dragim.. A zamislite da se mala predomisli.. Očigledno je to moguće jer se opasno počela hvatati Saše. Možda ćemo ju od slijedećeg petka gledati ispod pokrivča sa njim??! Moramo napisati peticuju da se toj djevojci organizira snimanje pornića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare