To je to što me zanima!

Martha Stewart opet ljubi: 'U vezi sam, neću vam reći s kime'

Otišli smo na večeru u talijanski restoran Elio's u New Yorku kao prijatelji. Mislila sam da samo pričamo o novinarstvu, a onda je on postao malo zaljubljen
Vidi originalni članak

Slavna kuharica Martha Stewart (80) u emisiji je Watch What Happens Live koju vodi Andy Cohen priznala da je ponovno zaljubljena. Iako je u početku pokušala negirati da je pronašla ljubav u 80. godini, na kraju je ipak priznala kako nije slobodna. U razgovoru se osvrnula i na na navodnu vezu sa voditeljom Larryjem Kingom koji je preminuo u siječnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U vezi sam, ali neću vam reći s kim - ukratko je prokomentirala Martha te nakon toga više ništa nije htjela reći o novom, misterioznom partneru.

Budući da ništa nije željela otkriti o novom misterioznom partneru, progovorila je o navodnoj ljubavnoj vezi sa legendarnim voditeljem Larryjem Kingom koji je preminuo u siječnju ove godine. 

 

- Otišli smo na večeru u talijanski restoran Elio's u New Yorku kao prijatelji. Mislila sam da samo pričamo o novinarstvu, a onda je on postao malo zaljubljen - nadodala je Martha uz kompliment Andyju Cohenu, da je osim Larrya Kinga, najljepši i najljubazniji voditelj koji ju je ikada intervjuirao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vendetta. 09.12.2021.

    Svaka cast kako izgleda za svoje godine.

  • ZlatniLav 09.12.2021.

    Pa ja sam mislio da se zene u tim godina spremaju za let na onaj svijet. Bravo,  samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare