To je to što me zanima!

Martina: Moja svjetleća hrana bit će najnoviji hit u Hrvatskoj

Martini Županić kritike strogog žirija teško su pale, a nerijetko je i plakala. No smatra kako to nije razlog njezina napuštanja showa nego samose koje su izgorjele
Vidi originalni članak

Predosjećala sam da ću ispasti. Previše su mi nedostajali kći Olivia i zaručnik Steve. rekla je Martina Županić (32) nakon ispadanja iz emisije 'MasterChef'.

Kritike strogog žirija teško su joj pale, a nerijetko je i plakala. No smatra kako to nije razlog njezina napuštanja showa.

- Mom odlasku su presudile samose koje sam pregorjela. Već sam ih radila, ali sam pogriješila zbog nedostatka koncentracije - rekla je Martina. Sa zaručnikom Steveom Johnsonom (42) prije godinu dana počela razvijati projekt Lumabites – hranu koja svijetli u mraku. Na ideju je došla kad joj je komadić čipsa pao u krilo dok su gledali film.

- Kako bi samo bilo fora da taj čips može svijetliti u mraku - našalio se tada par, a uskoro su to učinili mogućim. Cilj joj je, kaže, otvoriti prvi “Glow in the dark” kulinarski studio.

- Nudili bi večere za razne proslave, a bio bi zanimljiv i turističkim grupama. Zagreb bi tako postao prva svjetska gastrodestinacija koja na meniju nudi hranu koja svijetli u mraku - zaključila je svestrana Martina.

Nakon što je ispala iz ‘MasterChefa’, Martina se rasplakala, ali kaže da se cijelo iskustvo isplatilo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Sthanga Železni 17.05.2015.

    Kad bu došla više svjetleća hrana za cucke u prodaju tak da po noći ne ugazim u go***, to bi bilo super aj bok

  • varešak 17.05.2015.

    Plakala,nista strasno,manje ce piskit.

  • popit ću ti krv 16.05.2015.

    cmizdravica

Komentiraj...
Vidi sve komentare