To je to što me zanima!

Martina Vrbos: 'Dvoumili smo se, ali curicu smo nazvali Mila'

Martina već nekoliko godina živi u Beogradu, gdje se udala te povukla iz javnog života, a vijest da je drugi put trudna podijelila je sa svojim pratiteljima i nekadašnjom publikom tek prije nešto više od mjesec dana
Vidi originalni članak

Riječka pjevačica Martina Vrbos (35) rodila je drugo dijete, a za Story.hr rekla je i koje ime su odabrali ona i suprug Bogoljub Vidaković. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlučili smo da će se zvati Mila. Bilo mi teško, dvoumila sam se između Marli i Mila pa smo čekali da je vidimo. Stvarno je Mila. Mila je mila mamina djevojčica - rekla je Martina. Djevojčica, kaže pjevačica, lijepo napreduje, a Martina se na scenu vraća već 26. rujna. 

- Sad su fokus opet djeca i posao. Zahvalna sam što mi posao traje dva i pol sata navečer, zbog čega se nisam morala odreći svoje prve ljubavi, nego joj samo pridružiti onu najveću - kaže Martina koja je trudnoću krila sve do rođenja bebe.

Martina već nekoliko godina živi u Beogradu, gdje se udala te povukla iz javnog života, a vijest da je drugi put trudna podijelila je sa svojim pratiteljima i nekadašnjom publikom tek prije nešto više od mjesec dana. Par već ima sina Kostu (2). 

Riječka pjevačica svojedobno je nastupala s grupom Putokazi i kao prateći vokal grupi Let 3. Sudjelovala je u reality showu Survivor i u nekoliko emisija zabavnog karaktera u regiji.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare