To je to što me zanima!

Martine zlostavlja muž i tražit će rastavu braka

Bivša sudionica Big Brothera s djecom, koja su kod njegove rođakinje, komunicira preko prijateljice. Martine će u bolnici biti do kraja tjedna
Vidi originalni članak

Martine Manojlović dobila je otvoreni prijelom noge bježeći kroz prozor prvoga kata kuće. Muž Fabrizio zaključao ju je u sobu.
- Nekad moraš napraviti nešto za što nikad nisi pomislio da možeš. Pobjegla sam od psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Moj muž je veliki lažljivac i svašta priča, a ja mu poručujem neka progovori za novine ako nema što sakriti, samo neka bude iskren. Spremna sam na sve kako bih zaštitila djecu. Martine i Fabrizio (43) upoznali su se u Trećoj aveniji na Manhattanu prije 13 godina. Rođena Newyorkčanka s kćeri Isabellom (11) i sinom Marcellom (7) u Zadar se doselila prije sedam godina. Hrvatskoj javnosti upoznala ju je u “Big Brotheru” u Tajlandu. Nakon što je rekla kako suprugu analni seks priušti jedanput na godinu, za njegov rođendan, dobila je poziv da izađe iz kuće “jer joj se u SAD-u jako razboljela teta koja ju je odgojila”.
- Izašla sam zbog njegove ljubomore. Ne podnosi kad sam u nečemu uspješna. Želi kontrolirati moj život. To je nepodnošljivo. Kada nekoga volite, uvijek se nadate da će se stvari popraviti. Ja ga više neću opravdavati - kaže Martine.

MARTINE ĆE TRAŽIT RASTAVU BRAKA
Martine (40) će u bolnici ostati do kraja tjedna. Nakon toga najavila je sastanak s odvjetnikom. Tražit će rastavu braka. Fabrizio, koji će dobiti kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja, nije imao komentara. Tamnoputa BB-ovka zbog Fabrizija iza sebe ostavila karijeru pjevačice. Prije dolaska u Hrvatsku u SAD-u je snimila dva albuma. Bila je i prateći vokal Celine Dion.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • odin0000 12.03.2009.

    tako lijepa zena i ocito talentirana upoznala je nekog majmuna i ostavila sve zbog njega ..... :( treebamo imat vise samopouzdanja i ganjat svoje snove , a ne ostavit se svega i poc sa nekim majmunom jer nikad neznas kakav cocjek ce ispast..ovaj se ocito nije mogao nositi sa njenom ljepotom i karizmom

  • zoki35 12.03.2009.

    Ni jedna zena ne treba trpit nasilje,ako jednom dozvoli udarac to ce prec u naviku,pa koja bi zena u razglas pricala o svojoj nesreci ako bi znala sta je onda ceka kuci,ja verujem da se ona nekom i izjadala al naravno da nece to pricat celom svetu. To sto su je drugi smatrali sretnicom je verovatno njena dobra gluma i zelja da sakrije sramotu i mozda nada da promeni brak. Smatram neukusnim prvu fotografiju,odakle nekom pravo da slika slomljenu zenu u bolnickom krevetu bez njene dozvole i to jos objavi u novinama?

  • svi_smo_doma 12.03.2009.

    Bolje da je skočila na glavu... Tko je uopće ta spodoba?

Komentiraj...
Vidi sve komentare