To je to što me zanima!

Martinu fanovi prijete jer kasni s pisanjem 'Igre prijestolja'

Američki pisac obećao je da će šesta knjiga 'Vjetrovi zime' izaći do kraja 2015. i s time je razbjesnio mnoge fanove. George je odavno poznat po kašnjenju
Vidi originalni članak

Zbog brojnih putovanja, drugih projekata i obiteljskog života kasnim s izdavanjem knjige, kaže pisac i tvorac serijala 'Igra prijestolja' George R. R. Martin (67). Američki pisac obećao je da će šesta knjiga 'Vjetrovi zime' izaći do kraja 2015. i s time je razbjesnio mnoge fanove. George je odavno poznat po kašnjenju s pisanjem knjiga, a 2014. je svima zbog prozivki bijesno pokazao srednji prst.

- Čeka me još i prepravljanje napisanog teksta. Razočarani su i moji urednici - kaže pisac. Šesta sezona serije 'Igra prijestolja' očekuje se u travnju.     

Idi na 24sata

Komentari 4

  • deniman666 05.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sodom 04.01.2016.

    Martin je također izjavio da je zapao u pisačku krizu, nešto što ga prati cijelu njegovu karijeru. A tu se dodaju još i radovi na drugim projektima naročito na Lutajućem vitezu, nije ni čudno što je prekoračio zadnja dva roka. Bolje da ga se pusti na miru, pa da nešto gotovo savršeno, nego da se pogubi u većini radnje i izda shit, s kojim tek neće zadovoljiti nikoga.

  • serpentine 03.01.2016.

    bolje da on to laganini napise kak spada nego da se opterecuje s rokovima i fanaticima pa napise s***e

Komentiraj...
Vidi sve komentare