To je to što me zanima!

Massimo 10. rujna nastupa na Bundekfestu, ulaz je slobodan

Nakon nedavnog nastupa u pulskoj Areni kojim je proslavio trideset godina karijere, Massimo 10. rujna najavljuje nezaboravnu noć na zagrebačkom Bundeku
Vidi originalni članak

Radijskim eterom već tjednima vlada Massimov hit ˝Suze nam stale na put˝, a za samo deset dana, točnije 10. rujna zagrebačka publika imati će prilike ovaj hit čuti uživo na Bundeku. Ljubitelji Massimovih pjesama napokon će doći na svoje i imati prilike uživati u zaista bogatom koncertnom programu koji posebno za Bundek priprema ovaj pjevač iznimnog glasa. Nedavnim koncertom u pulskoj Areni, Massimo je proslavio trideset godina karijere, no odmora za njega nema, slijede pripreme za koncert na Bundeku.

Osim aktualnog hita ˝Suze nam stale na put˝, uživat ćemo u ostalim uspješnicama s njegova posljednjeg albuma kao što su ˝Iz jednog pogleda˝, ˝Dodirni me slučajno˝, ˝Gdje smo sad˝…Ne sumnjamo kako će ovo biti još jedna noć za pamćenje, a mi jedva čekamo 10.09. i glazbenu čaroliju koju potpisuje Massimo!

Ulaz na koncert Massima, kao i ostala događanja, radionice i koncerte tijekom cijelog festivala je slobodan.

Sve detalje oko Massimovog koncerta, kao i ostale informacije vezane za nadolazeći najbolji jesenski festival Bundekfest pratite svakodnevno na Facebook stranici Bundekfest Official.

06.09. petak prijenos nogometne utakmice SRBIJA - HRVATSKA BARUNI

07.09. subota ZLATKO PEJAKOVIĆ SANDI CENOV

08.09. nedjelja JURA STUBLIĆ i grupa FILM MARIJAN BAN & DIKTATORI

09.09. ponedjeljak COLONIA

10.09. utorak MASSIMO

11.09. srijeda TEŠKA INDUSTRIJA KEMAL MONTENO

12.09. četvrtak NOVI FOSILI

13.09. petak NEDA UKRADEN

14.09. subota KLAPA CAMBI

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare