To je to što me zanima!

Massimo: Danas je teško biti žena, i to osobito u šoubiznisu

One više ne nastupaju u odjeći nego u donjem rublju. Pa pogledajte Beyonce, Lady GaGu i Miley Cyrus, rekao je Massimo te dodao da je zadovoljan životom i karijerom
Vidi originalni članak

Ja nemam ni super stražnjicu, ni cice, ni napuhane usne. Nisam atraktivan pa publici mogu ponuditi samo glazbu, kaže Massimo Savić (51).

Najavljujući svoj koncert na splitskim Gripama 22. veljače, za koji još nije dogovorio goste, pjevač je rekao kako su ženski izvođači u današnje vrijeme u nezavidnoj situaciji.

- One više ne nastupaju u odjeći nego u donjem rublju. Pa pogledajte Beyonce, Lady GaGu i Miley Cyrus - rekao je Massimo te dodao da je zadovoljan životom i karijerom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • denis-zg 05.02.2014.

    Massimo nemoj ti meni protiv beyonce!! Grrr

  • pernica 05.02.2014.

    Massimo pa ti i ne možeš imati napućene usne, cice, guzu....pa ti si muško! Sve te pjevačice imaju i glas Beyonce npr. ja ih guštam slušati, a i gledati....je da su pomalo vulgarno obučene- ponekad- ali to je stvar potražnje valjda....ti nastavi pjevati sa svojim prekrasnim glasom, dolazim na tvoj koncert jer imaš lijepe pjesme, a i izgled ti nije loš...dobro izgledaš, ne brini se :))))

  • SheeRa 05.02.2014.

    on ne shvaća da je kriza zahvatila i pjevačice... pa siročad mora gologuza nastupati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare