To je to što me zanima!

Matavulj: Ne znam hoću li ići na sprovod, doktori su protiv...

U ŠOKU JE Glumac je za In Magazin izjavio da nije siguran hoće li doći na posljednji ispraćaj Dolores Lambaše. Doktori mu ne preporučuju vožnju do Šibenika
Vidi originalni članak

Glumac Stojan Matavulj (52), protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je život izgubila 32-godišnja Dolores Lambaša, izjavio je za In Magazin da najvjerojatnije neće doći na njezin sprovod u Šibenik. 

- Doktori su protiv toga da idem, tako da stvarno ne znam. Sad sam isto bio kod doktora, sve je natučeno i istegnuto i oni kažu da ja sigurno ne bih put izdržao, vožnju do dolje. Tako da stvarno još ne znam - izjavio je Matavulj.

Glumac je iz bolnice izašao na vlastitu odgovornost. 

- Potpisao sam da izađem iz bolnice. Trebao sam pet dana ostati u Slavonskom Brodu i nekoliko dana u bolnici. Vrat i kičmeni stup su mi natučeni. Još sam u strahovitom šoku i ne mogu razgovarati. Šok je ogroman, ne mogu rečenicu sastaviti - zaključio je. 

Posljednji ispraćaj tragično preminule glumice Dolores Lambaše bit će u petak u 16 sati na šibenskom gradskom groblju Kvanj.

U petak u 16 sati: Dolores će pokopati u rodnom Šibeniku

Dolores Lambaša (32) podlegla ozljedama, preminula u bolnici

Idi na 24sata

Komentari 163

  • ParlevuFranse 25.10.2013.

    Žena od Stojana zove se Branka Matavulj i dogradonačelnica je Varaždina, desna ruka gradonačelnika. Zato se taji koliko je promila imao Stojan. HNS.ovska posla!

  • Samuellson 25.10.2013.

    Znaci umjesto da je dozivao njeno ime mogao joj je pomoci, barem da fiksira zdjelicu. Ne razmjem kako ljudi ne uce o prvoj pomoci i sa malo znanja mogu jednog dana spasit zivot svome bliznjem, svome djetetu, roditelju, prijatelju a i strancu. Sigurno da je bila povrijedjena ali ako je zivjela jos toliko moglo se nesto uciniti. Velika vecina vas samo gleda, ne cinite nista, neznate nista.osim dozivat. Ja se toga ne bojim a vama u razrazmisljanje.

  • pernica 25.10.2013.

    žao mi ga je, ali on je i sam svjesan da je djelomično kriv, i to mu je najveća kazna! ako je savjestan ova smrt će ga pratiti cijeli život- da dobije i 10 godina zatvora Dolores se neće vratiti, i nema nikakve koristi......nadam se da će mu to biti opomena i škola za ubuduće, kad bančiš i piješ u iločkim podrumima ne vozi umoran- ostani malo, odmori, pa onda na put! e moj Stipe, kasno je sad za kajanje......Dolores zbogom zauvjek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare