To je to što me zanima!

Mateja: Mojem dečku ne smeta što volim cure

Mateju Ivoš (23) ispred Big Brother kuće nije dočekao dečko Mate (27), jedan od hrabrih vatrogasaca s Kornata, nego njegov otac
Vidi originalni članak

Kada dođem doma u Vodice, prvo ću zagrliti dečka Matu, kojeg jako volim. Sada me zvao i jedva čeka da dođem. Vjerovao je u mene kad sam ulazila u BB kuću, rekla nam je Mateja Ivoš (23), koju je prvi zagrlio njezin otac Mate. Bivša stanarka sa šibenskim vatrogascem u vezi je pet mjeseci. Najgora noć bila joj je kad ju je nazvao s Kornata uoči tragedije vatrogasaca i nije se javljao do sljedećeg dana. Njegov otac došao je pred BB kuću umjesto njega jer on radi noćnu smjenu. Mateja kaže da joj dečko neće zamjeriti lezbijske sklonosti koje je pokazivala.
- Sve što sam pričala da volim djevojke je istina. Direktna sam i iskrena. Ne glumim kao neki stanari - kaže Mateja.
Arsena, Vedrana i Stipu vidi kao favorite. Rođena Čakovčanka ponosna je što je izdržala mjesec dana bez mobitela. Kaže da se ne bi seksala pred kamerama i da nema dečka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • entoni 23.11.2007.

    Odvratna si i dobro da te ne treba gledati na najavama za ove godine ne gledljiv dasadan BB ! Gdje je sex, tuča , pušenje , zabave malo a non samo babske spletke, glupe i ružne ženske i impotentni frajeri ! Čak je onaj pederko bio dobar !

  • Dakota 22.11.2007.

    Meni je Matea bila najzanimljivija osoba u kući. To što ju većina nije mogla razumjeti govori samo o društvu u kojem živimo. U nekoj drugoj zemlji, drugom društvu Matea bi dobila podršku od većine. Za takve osobe ipak treba malo više godina, malo više iskustva, razuma i neograničenosti. Svatko tko koristi riječi glupačo, kravo i ostale epitete u svom rječniku kad govori o nekoj osobi govori o vlastitom neznanju o svijetu oko sebe. Zagrebao je površinu življenja i to ne sam već uz pomoć mame i tate i okoline i misli da je to to. Oni koji se usude biti ono što jesu i to pogotovo na takvom javnom \"mjestu\" kao što je Big Brother spremni su na daljnje dubine koje život nosi. Tako, svaka čast Matea, uživaj u sebi!

  • lana23 20.11.2007.

    Mateja ti si muško u vezi jel tako? Ružno za reći, al gadi mi se osoba poput tebe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare