To je to što me zanima!

Matija Cvek po centru Zagreba dijelio karte za koncert: 'Moja karijera može sad ići nizbrdo'

Dijelit ću još karata na Instagramu i to je to, ali bilo bi lijepo i da netko kupi kartu. Trebam prehranit pesa, rekao je Cvek za kraj
Vidi originalni članak

Bilo mi je drago. Hvala svima koji su sudjelovali, došli po kartu, uzeli kartu. Pokazalo se uspješno, dakle, moja karijera od sada može ići samo 'nizbrdo', našalio se glazbenik Matija Cvek (29). Dijelio je u srijedu prijepodne na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića karte za svoj koncert 2. prosinca u Domu sportova. Prolaznici su, malo je reći, bili oduševljeni njegovim potezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Cvek je dodao u svom prijenosu uživo na Instagramu da će još nešto podijeliti i na toj društvenoj mreži.

- Dijelit ću još karata na Instagramu i to je to, ali bilo bi lijepo i da netko kupi kartu. Trebam prehranit pesa, ajde vidimo se. Čuvajte mi se. Aj bok. Puse - rekao je Cvek za kraj.

Matija je jedan od popularnijih glazbenika u Hrvatskoj. Dosad je surađivao s velikim brojem skladatelja, producenata i glazbenika, a nedavno je ujedinio snage s pjevačicom Jelenom Rozgom (45) u baladi 'Zar je ljubav spala na to'. 

- Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija Cvek što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom 'Zar je ljubav spala na to' - napisala je Jelena uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. 

NAKON ŠUŠKANJA O ROMANSI Cvek u videu poljubio Rozgu: 'Kad predivna Jelena kaže dođi, ti dođeš i grliš je dok možeš'

- Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: 'Ja bih Matiju'. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi - dodala je Rozga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.10.2022.

    Jedva čekam koncerat. Imam sve njegove ploče, cedeje, kazetofone i gramofone.

  • OBJEKTIVNIopettu 12.10.2022.

    Nemam slova za ovu patetiku.

  • 12.10.2022.

    Znam i ja tako likove koji igraju u Zapruđu, pa misle da su poznati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare