To je to što me zanima!

Matija je prvi napustio Farmu, Anamarija pobjednica dvoboja

Premda je želio napustiti Farmu, Matija je ipak svoje sudjelovanje u showu časno završio porazom. Cilj dvoboja bio je odgovoriti sa što više točnih odgovora
Vidi originalni članak

Tjedan dana života s trinaestero nepoznatih ljudi na imanju bez struje, pitke vode i bez modernih čuda današnjice, za dvadesetdvogodišnjeg Matiju bilo je sasvim dovoljno. Nakon što je Anamarija izabrana od farmera za prvu duelisticu, na njegov nagovor Matija je ušao u dvoboj kao drugi duelist i izgubio.

Premda je žarko želio napustiti Farmu, Matija je ipak svoje sudjelovanje u showu časno završio porazom u dvoboju. Između borbe snage i uma, dvoboj između Anamarije i Matije u farmerskoj Areni bio je test znanja. Cilj dvoboja bio je odgovoriti sa što više točnih odgovora, a pravo odgovaranja ima onaj duelist koji prvi dotakne bijeli krug.

Vatreni prvi tjedan je iza nas. Farmeri su usvojili mnoga znanja, obavili mnoštvo poslova, odradili prvo trgovanje na Sajmu, a sljedeći tjedan očekuju ih novi izazovi i zadaci. Mentor Joža doveo je sa sobom zanatliju koji je farmerima pokazao kako izraditi pletene boce koje će sljedeći tjedan prodavati na Sajmu. Osim njega, farmerima je i mljekarica Lidija dala zadatak da do sljedećeg Sajma naprave  tri sira, kilogram maslaca, tri litre mlijeka te tri teglice ajvara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dexter09 13.09.2015.

    samo necural bajo moj :D

  • volim bijelo 13.09.2015.

    bolji mi big brother

  • vojodoog 13.09.2015.

    ovo je dosadno do nepodnošljivosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare