To je to što me zanima!

Matija Vuica proslavila je 57. rođendan u društvu prijatelja

Modna dizajnerica rođendan je provela u rodnom Metkoviću u krugu prijatelja iz djetinjstva. Od prijateljica je dobila dvogled za kazalište i zlatnu vintage haljinu
Vidi originalni članak

Dugo nisam slavila rođendan s ekipom iz djetinjstva i ove sam si godine napokon to priuštila. Sjedili smo do jutra u vrtu naše kuće, kaže Matija Vuica

Modna dizajnerica proslavila je 57. rođendan, a u rodni je Metković došla s partnerom, glazbenikom Juricom Popovićem, preuzeti nagradu Grada Metkovića za promicanje kulture. 

Osim prijatelja iz mladih dana, dizajnerici su u goste došle i prijateljice, glumice Nives Ivanković (48) i Matija Prskalo (48). Matija ih je počastila pršutom i kolačima te se razveselila poklonima. Matija joj je darovala dvogled za kazalište, a Nives vintage zlatnu haljinu. Prijateljice su je opskrbile sadnicama za vrt, a dobila je i bicikl s teglama cvijeća. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • varešak 22.07.2015.

    Mogle su joj pokloniti i orošavanje

  • bluesbob 22.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • minaj 22.07.2015.

    kakve su to prijateljice iz djetinstva kad su mlađe od nje deset godina, prije iz jetseta

Komentiraj...
Vidi sve komentare